2777
2789
من اهل دعوا با ضعیفه نیستم    

اعلام جنگ میکنم😐😐😐😐😐😐🔪🔪🔪🔪🔪

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
من آقام اگه مشکلی داری تا مشاوره بهت بدم یه کم با ادب شی دعوا نکنی

شما ببخشش. مشاور باید صبرو حوصله داشته باشه🙏

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ببخشش. مشاور باید صبرو حوصله داشته باشه🙏

میخوام کمکش کنم.دختر باید با ادب باشد.مهربان باشد.اهل دعوا نباشد

اگه واقعا میخواین کمکتون کنم من مشاوره اسلامی کمک میکنم تاجایی که امکانش هست و وقت داشته باشم...شماره وات ساپم واسه مشاوره رایگان...09354504785...تاپیکامو نگاه کنید به دردتون میخوره ،مخصوصا آخریاش..
😂😂حالا ما شدیم ضعیفه شما شدین ابر قهرمان عجیبه بابا😂😂😂

😂😂😂😂

مردها قهرمان همسرشون هستن

حالا چرا میخوایید دعوا کنید؟ کسی مزاحمتون شده؟

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

اقااااایون من ی سوال دارررم

چرا ی اقا باید تا یک شب تو واتساپ انلاین باشه؟دوست دختر داره؟ دعای خیرم پشتتونه اگ ج بدین:)

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

پشم_هاااایم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂پشت هر مرد موفق ی زنه موفقع😂😂😂😂😂 زیاد😂😂😂😂

یه زنی هست که همه سعی و تلاشش رو کرده مرد موفق نشه، اما مرد موفق شده   

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

خب هدف تاپيكت چيه؟

چون خووش و بش و چت روم كردن تاپيك براي هم صحبتي با عاقايون سايت ممنوعه خودتم ميتركي اگه گزارش بزنيم و ني ني يارو منشن كنيم!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤