2777
2789
از شما بعید بود این حرف😏

درود بر شما مهربانو

یه شوخی با استارتر بود که میخواستن با آقایون دعوا کنن

عذرخواهی می کنم   

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
خب 😐🌷

خب ؟

اين تاپيك قراره چت روم باشه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی این اقایون کی هی میگین چی هستن هی تاپیک اقایون بیاین 😏

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
درود بر شما مهربانو یه شوخی با استارتر بود که میخواستن با آقایون دعوا کنن عذرخواهی می کنم   ...

😂عه شوهی بود اخه من نزدیک ۱۰ ۱۵ تا فوش ناموسی ی

بهتون دادم😂😂😂😂

دست تون رو نبرید 😂😂

نه عزیزم شما مواظب باش چون بارشیشه داری 😀

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
درود بر شما مهربانو یه شوخی با استارتر بود که میخواستن با آقایون دعوا کنن عذرخواهی می کنم   ...

سلام به شما

بله همین شوخی ساده ممکنه باعث تعلیقتون بشه😂😂بعضیا جدی میگیرن و گزارش میزنن

خواهش میکنم 🙏🌹

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه سوال الان مردها تو این سایت چیکار میکنن؟ میخواید نی نی بیارید؟ یا مخ بزنید؟

ممد جان
اقااااایون من ی سوال دارررم چرا ی اقا باید تا یک شب تو واتساپ انلاین باشه؟دوست دختر داره؟ دعای خیرم ...

حالا اگه باز اینستاگرام بود، میشد گگفت، کلیپ های اینستاگرام رو تماشا می کنه، تو واتساپ بجز چت کردن کار دیگه ای نمیشه کرد

تنها فکر مثبتی که میشه کرد اینه، در یک گروه مشاوره یا آموزشی عضو شده و مطالب اون گروه رو میخونه

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست