2777
2789
وای خواهر خدا از دهنت بشنوه،توی بیمارستان مشکل پیش نمیاد برای غذا خوردنو دسشویی؟

نه عزیزم‌ ب هیچ وجه...من فقط یکم گلوم خشک بود ک برام سوپ گرم آوردن خوردم یکم راه رفتم بعدشم نشستم تو ماشین و اومدم خونه خوابیدم تا صبح

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=179834175]وای خداکنه منم اینجوری باشم بعد عمل بیام بهتون بگم درد نداشتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نداری😂باور کن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بستگی ب بدنت داره درد بینیت من که با درد بینیم ب هوش اومدم و دوساعت گریه کیکردم با اون حالت صورتم شدید باد کرد ولی ارزش داره من ب بعدش فک میکردم پشیمون نشدم اصلا 🤭

نه عزیزم‌ ب هیچ وجه...من فقط یکم گلوم خشک بود ک برام سوپ گرم آوردن خوردم یکم راه رفتم بعدشم نشستم تو ...

وای خوشبحالت چقد خوب،ایشالا منم مث شما باشم😔مشکلی پیش نیاد😭😭😭😭😭😭

وای خوشبحالت چقد خوب،ایشالا منم مث شما باشم😔مشکلی پیش نیاد😭😭😭😭😭😭

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش کلا عمل سختی نیست ب نظرم من ب شدددددددت میترسیدم ینی گریه میکردم میگفتم می‌خوام برم غلط کردم اما حالا ک یادم میاد خندم میگیره

بستگی ب بدنت داره درد بینیت من که با درد بینیم ب هوش اومدم و دوساعت گریه کیکردم با اون حالت صورتم شد ...

وای منم میترسم بد عمل درد داشته باشم مث شما...فقد خداکنه زودبگذره

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش کلا عمل سختی نیست ب نظرم من ب شدددددددت میترسیدم ینی گریه میکردم میگف ...

وای منم الان دقیقا مث شمام کم مونده گریه کنم ....فقط دوسدارم یهو دو هفته بگذره، بخیه کشیدن درد داره؟