2777
2789
عنوان

خیلی سخته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 65 پست
ببین عزیزم بی منطقه...نه اینکه نخواد حرفتو قبول کنه ها ولی واقعا نمیفهمه...میشینه گوش میده به حرفات ...

آره متوجه شدم منظورت چیه،

خودبرتربینی کاذب

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
آره متوجه شدم منظورت چیه، خودبرتربینی کاذب

شدیدا اعتماد به نفس داره... این موضوع به خود برتر بینیش ربط داره ولی مشکل اصلی درک و فهمشه که اصلا نداره...کاش فقط میتونستین درباره یه موضوع پنج دقیقه باهاش بشینین پای بحث ببینین چی میگم

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدا اعتماد به نفس داره... این موضوع به خود برتر بینیش ربط داره ولی مشکل اصلی درک و فهمشه که اصلا ن ...

من خودم قبلا با یه آدم این مدلی زندگی کردم.

یه خودشیفته بی منطق خودخواه ، دقیقا میفهمم چی میگی

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
من خودم قبلا با یه آدم این مدلی زندگی کردم. یه خودشیفته بی منطق خودخواه ، دقیقا میفهمم چی میگی

خب جدا شدی شما؟بنظرت راه حلی نداره این مسئله؟فک میکنم مشکل همسرمن از طرف مامانشه....چون طرف مامانش یکم شیرین میزنن..همچنین مامانش...آی کیو شون مشکل داره...شوهر منم دقیقا کپ مامانشه...

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
ما اصولا سعی میکنیم با منطق زیاد حرف نزنیم چون توفیری نداره در واقع😁

خخخخ اخه نمیشه...قانعم نشن همش حق به جانبن و طلب کار...منکه ته همه چی باید سرش داد بزنم تا کوتاه بیاد..باورکن انقد داد زدم خودم خسته شدم..

خخخخ اخه نمیشه...قانعم نشن همش حق به جانبن و طلب کار...منکه ته همه چی باید سرش داد بزنم تا کوتاه بیا ...

عزیزم اصن هیچ وقت سعی نکن با منطق باهاش حرف بزنی رودررو تاییدش کن بعدش کاری خودت دوس داری انجام بده😁

اینو ک بابای منم اینطوریه.....اینا چون میخوان حرف حرف خودشون باشه ازین ادا اطوارا در میارن😑

نه اخه ادا نیس...واقعا نمیفهمه...ینی یبار نشست گفتم تا نفهمی نمیذارم بری....بعد ساعت ها توضیح گفت بخدا نمیفهمم...

نه اخه ادا نیس...واقعا نمیفهمه...ینی یبار نشست گفتم تا نفهمی نمیذارم بری....بعد ساعت ها توضیح گفت بخ ...

ببین بابای من کلا منطقی نیس و چون دوس داره همش حرف حرفه خودش باشه همش سفسته میکنه و نمیخواد حرف حقو قبول کنه چون ب نفع خودش نیس.....حالا نمیدونم شوهرتون اینجور هست یا ن؟

خب جدا شدی شما؟بنظرت راه حلی نداره این مسئله؟فک میکنم مشکل همسرمن از طرف مامانشه....چون طرف مامانش ی ...

بله من جدا شدم.

البته من کلا خیلی مشکلات دیگه ای هم داشتم.

اگه ارثی باشه فک نکنم بشه کاری کرد. 

ولی امتحان کن برین پیش یک روانپزشک که البته فک نکنم شوهرت قبول کنه، خودت تنها برو ببین نظرش چیه.

ببین بابای من کلا منطقی نیس و چون دوس داره همش حرف حرفه خودش باشه همش سفسته میکنه و نمیخواد حرف حقو ...

به نفع خودشم باشه بگم قبول نمیکنه

بله من جدا شدم. البته من کلا خیلی مشکلات دیگه ای هم داشتم. اگه ارثی باشه فک نکنم بشه کاری کرد.&nbs ...

ارثی که میدونم هست...یبار رفتم پیش یه مشاور گفت اگه واقعا همچین مشکلی باشه جدا بشی بهتره چون عقل اینجور ادما کامل نیست  و دست خودشونم نیست و این وسط تو خیلی اذیت خواهی شد...باید دوباره برم و خودشم حتما ببرم

ببین بابای من کلا منطقی نیس و چون دوس داره همش حرف حرفه خودش باشه همش سفسته میکنه و نمیخواد حرف حقو ...

خخخ تایید کنم تهش کار خودمو کنم بدتر دعوا میکنه میگه زیر حرفت زدی