2777
2789
عنوان

سبزه نوروز🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 33 پست
عزیزم  ذرت  چطور  میکاری  روششو  لطفا  میگی؟  خوشگل میشه؟

ذرت اره خیلی خوشگل میشه برگای ضخیم سرچ کن عکسشو البته الان اگه بخوای بذاری دیره چون نسبت به بقیه غلات بیشتر باید خیس بخوره  ذرت پفیلا هم سبز نمیشه من خود بلال رو خشک کردم داشتم اونو سه روز خیس کردم هرروز آبش رو عوض میکردم بعد ریختم دستمال و مرطوب نگهش داشتم تا جوونه زد بعد میریزم تو ظرف تا رشد کنه میتونی تو ابکش یا ظرفی که سوراخ سوراخ داره درست کنی بذاری درو تنگ ماهی ریشه های بلند و خوشگلی داره که میره تو آب 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دیر نیست تا فردا خیس خورد دستمال بپیچ بذار جای گرم جوونه بزنه من ذرت خیس کردم تو دستمال‌ه جوونه زده ...

میشه بگی ذرتت چجوری بود؟من یکم ذرت داشتم ۴ روز تو آب گذاشتم هیچ تغییری نکرد الانم تو دستمال گذاشتم سبز میشه به نظرت

میشه بگی ذرتت چجوری بود؟من یکم ذرت داشتم ۴ روز تو آب گذاشتم هیچ تغییری نکرد الانم تو دستمال گذاشتم س ...

ازینا بود که بلال درست میکنن دونه های ریز من تنبلی کردم سفت شد ورداشتم خشکش کردم بریزم پرنده ها بخورن یهو یادم افتاد واسه سبزه میشه نگهش داشتم بپیچ دستمال بذار جای گرم نزدیک بخاری یا شوفاژ باید یکی دو روزه جوونه بزنه معمولا وقتی تو دستمالن بهتر جوونه میزنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ذرتم جوری بود مخصوص پفیلا ولی اصلا پفیلا نمیشد انقد سفت بود

خیس خورد توشو باز کردی نرم شده بود اصلا؟ حالا امتحانی بپیچ دستمال ببین جوونه میزنه یا نه یکی دو روز صبر کن نشد گندم سبز کن گندم خیلی زود بزرگ میشه

شوهرم گرفته بود واسه پفیلا ولی اصلا باز نمیشد میشه باهاش درست کرد؟

نمیدونم باید امتحان کنی من شنیدم ذرت پفیلا خوب سبز نمیشه دوستمم چند روز خیس کرد نشد الان فک کنم دیر شده ولی میتونی امتخان کنی

گندم هم میشه داخل تنگ ماهی گذاشت؟

ندیدم گندم رو بذارن شاید چون ریشه هاش خیلی بلند نمیشه و خیلی به اب احتیاجی نداره