2777
2789
اگه ژاتر میستری هم دوست داری اینا رو ببین  Invisible guest  Time crimes Predestination

Invisible رو دیدممم 

خیلی خوب بود

اسپویل 

میگم گریم وکیله  معلوم بود بنظرم  ، ینی مادر پسره رو وسط فیلم نشون داد کفتم وکیله چقد شبیه مادر پسرست 😂🤔 

ولی قاتل اصلیو اصلا حدس نزدم 

کلا تمام فیلمای غیر قابل پیش بینی از unusual suspects بنظرم الهام میگیرن😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

:))  پس کل فیلمای نولان 😂 استرنجر هم خوبه

دیدددم نولانو همه فیلماشو عالین همه ولی من دانکرکو اصلا نتپنستم هضم کنم نپلان ساخته خیلی خسته کننده بود برای من 

استرنجر تینگز؟ اگه همونه دیدم😍

چون بعد فیلم کلا حالم خراب میشه انگار همزاد پنداری کنم... دکترمم ممنوع کرد گفت فیلمهای ایرانی پر ...

آها درسته. با آرزوی سلامت کامل🌸

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
چون بعد فیلم کلا حالم خراب میشه انگار همزاد پنداری کنم... دکترمم ممنوع کرد گفت فیلمهای ایرانی پر ...

نه خدایی همشون اینجوری نیست ، مثلا فیلماییمتری شیشو نیم و مغزهای کوچک زنگ زده اره ولی  قندون جهیزیه ، مهمان مامان و... پر از حس خوبن 

حس خوب دار الان اینا رو یادمه 😁

بستگی داره چی انتخاب کنین 

مثلا  سریالایی مثل ستایش و ... واقعا حال ادمو بد میکنن 

اگر خارجی حس خوب دار میخواین فرندزو حتما ببینین 

البته usual suspect نه unusual 😉😉 اونم خیلی فوق العاده بود.  Fight club و minority report ه ...

ارههه من چرا همش میگم unusual چند بار این  اشتباهو کردم 😂😂😂 

فایت کلابو دیدم ، دومی رو ندیدم میبینم حتما 

Seven هم عالیه 

دیدددم نولانو همه فیلماشو عالین همه ولی من دانکرکو اصلا نتپنستم هضم کنم نپلان ساخته خیلی خسته کننده ...

آره همون 

خب ماشالا همرو دیدی من دیگه پیشنهادی ندارم 😂😂

ن ولی اگه از اون ژانر بیایم بیرون درام زیاده لیتل وومن _لاو رزی_the fault in our stars _ 

every thing every thing 

و کلی فیلم دیگه ک الان اسمشون یادم نیس :)) 

آره همون  خب ماشالا همرو دیدی من دیگه پیشنهادی ندارم 😂😂 ن ولی اگه از اون ژانر بیایم بیرون د ...

عه باز ازینا اینا رو هیچ کدوم ندیدم 😅 میبینم حتما 

Room هم خیلی خوب بود تازگیا دیدم 😍🥺

ارههه من چرا همش میگم unusual چند بار این  اشتباهو کردم 😂😂😂  فایت کلابو دیدم ، دو ...

اره دیدم. خیلی خوبه. 

Gone girl رو هم ببین اگه ندیدی

من خیلی فیلم دیدم انقد که الان یادم نمیاد اسماش. خیلی باید بگردم فیلم پیدا کنم هر بار میخوایم فیلم ببینیم. تازه بازم بعضیاش تکراری میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

آینده حتما" زیباست.🥰
اره دیدم. خیلی خوبه.  Gone girl رو هم ببین اگه ندیدی من خیلی فیلم دیدم انقد که الان یادم نمیا ...

دیددم ، لج درار بود ولی 😅

من از مورد علاقه هام اونایی که یادمه ایناست 

The pianist ,split,wonder