2777
2789
اشاله خر شرک بخورت اسی 

خرشرک فقط یونجه میخوره،ادم ک نمیخوره😐

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم گرگانیم حال بقیه اونایی که زدن چطوره

من گرگان نیستم برادرم گرگان میشینه برادر ناتنیم از دومادر هستیم 

راستش امشب مانانم اینا خونمون بودن اون گفت

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
😂😂 آخ خدا 😂 بیام برات بریم خواستگاری ؟؟🤣🤣

پ شوعرمو چیکار کنم😂😂😂

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 ...

خیلی ناااااازی وااااااااای محشری کاااامل بذاااار😍😍😍😍

داداششونو دوست داداششون واکسن زدن حال داداشش بده دوست داداشش تو کما

وااای چ واکسنی واکسن روسی

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
نمیذاره که ببخش ژینا☹

دورت بگردم 

عزیزی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ک عصبانی شدم بس ک خواستم امروز عکس ببینم و نشد😂😂

امروز قسمتت نیست عکس ببینی😂😂

وای دو سه شب پیش یه پسره عکسشو گذاشته بود کاش تگت میکردم حیف شد😂😂 بچه خوبی بود همش میذاشت عکسشو هر کی جدید میومد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨