2789
بزار گلم  خانوما داداشم جز کادر درمان هست بهش واکسن کرونا زدم حالش بده  دوستشم زدن رفته ...

کدوم شهر و کدوم بیمارستانن اون آقایی که به کما رفته میخوام راستی آزمایی کنم 

حلالم کنید و خدانگهدار   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان اسی میگه بلد نیستم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خدایا این دندونای چندش چیه این پایین حالم بهم خورد خدا مسئول تبلیغات نی نی سايت رو به راه راست ه ...

🥴🥴😒

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
چرا نمیاد سرعت پایینه

آپلود نکردی نه؟ نه واقعا نه؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
چرا نمیاد سرعت پایینه

نگو بلد نیستی بری سایت آپلود ک میپاچونم تاپیکو

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز