2777
2789
عنوان

کیا مهریه گرفتن قسط بندیش چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 38 پست
خوشبحالت حق طلاق با تویه  حقتو بگیر کوتاهم نیا بذار طول بکشه ولی به حقت برس خیلی هارو دیدم که ...

یعنی یکجا گرفتن یا با قسط بندی براشون بریدن؟

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
یعنی یکجا گرفتن یا با قسط بندی براشون بریدن؟

قسط بندی کردن الان ماهی یک تومن میگیره خونه هم از شوهرش گرفته به جای مهریه بقیش قسط بندی شده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسط بندی کردن الان ماهی یک تومن میگیره خونه هم از شوهرش گرفته به جای مهریه بقیش قسط بندی شده

چقدر کم ماهی یه تومن چی آخه 🤨

حالا خوبه خونه را گرفته این شوهر من که هیچی نداره بدبخت 

چقدر کم ماهی یه تومن چی آخه 🤨 حالا خوبه خونه را گرفته این شوهر من که هیچی نداره بدبخت 

برای ما فک کنم قسطی کنن

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

میگم راسی جدیدا یه زمین کشاورزی خریدیم ولی قولنامه ای هستش بنظرت اون رو میشه گرفت ؟ ارزشی نداره از لحاظ مالی ولی یه مو از خرس کندن غنیمته

تو هم شوهرت هیچی نداره؟

داره زمین داره ماشین داره ۴۰۰ ملیون پول داره ولی زمین ماشین به اسم داداشش کرده قبل از اجرا گذاشتن مهریه پولاشم ریخته تو حساب داداشش 

داره زمین داره ماشین داره ۴۰۰ ملیون پول داره ولی زمین ماشین به اسم داداشش کرده قبل از اجرا گذاشتن مه ...

چ بد ببین خب نباید میزاشتی فهمن میخوای مهر بزاری اجرا ولی من شنیدم اگر تاریخ انتقال سند دارایی هاش توی همون سالی باشه که مهرتو گذاشتی  اجرا میشه پس گرفت چون دادگاه میفهمه که بخاطر فرار از مهریه انتقال سند داده

چ بد ببین خب نباید میزاشتی فهمن میخوای مهر بزاری اجرا ولی من شنیدم اگر تاریخ انتقال سند دارایی هاش ت ...

امیدوارم بتونم ثابت کنم سریع تر از دست این شیطان خلاص بشم