2777
2789
عنوان

دوستان شماها زن نیستید نمیدونید اینارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 55 پست
خودت هم زن هستی چرا نمیدونی ؟ 

منظورشون اینه با وجود این همه خانم چرا هیچ کس راهنماییشون نمیکنه ، خیلیا حتما تجربه ی مشابه داشتن

منتها چون تاپیک خاله زنکی و خانواده ی شوهر و اینا نیست

این جور تاپیکا رو لایق جواب دادن نمیدونن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زعفران خوردم این درد و دارم اما پریودم نمیاد از درد کمر میخام گریه کنم

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی؟؟ برو دکتر،اینقدر درد رو تحمل نکن وقتی دردداری ینی یه مشکلی هست و حتما باید بری دکتر

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی؟؟ برو دکتر،اینقدر درد رو تحمل نکن وقتی دردداری ینی یه مشکلی هست و حتما با ...

بارداری ک انقد درد نداره درسته؟

من موعودم شد این درد اومد سراغم اما نمیاد ۵ روزه گذشته

منظورشون اینه با وجود این همه خانم چرا هیچ کس راهنماییشون نمیکنه ، خیلیا حتما تجربه ی مشابه داشتن م ...

مرسی وکیل مدافع 😝😝

الان میرم با دمپایی میزنم تو دهن خاله زنک ها 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بارداری ک انقد درد نداره درسته؟ من موعودم شد این درد اومد سراغم اما نمیاد ۵ روزه گذشته

نمیدون عزیزم،من مجردم،فقط میدونم اینجوری ک میگی دردت نرمال نیست و حتما باید بری دکتر، بعضیا هستن به هر دلیلی پریود عقب میندازن ولی درد خاصی ندارن،حس میکنم عفونت داشته باشین

منظورشون اینه با وجود این همه خانم چرا هیچ کس راهنماییشون نمیکنه ، خیلیا حتما تجربه ی مشابه داشتن م ...

دايناسور جان در درجه اول اينكه عاشق اسمت شدم،🌺در ثاني بعضي وقتا اظهار نظر در خصوص اين مواردي كه در مورد استارتر و بيولوژي بدنش چيزي نميدونيم جنايته،خود استارتر گفته كيست يا عفونت !يعني خودشم نميدونه كيسته يا عفونته خوب؟حالا من نوعي بيام يه داروي گياهي يا شيميايي بگم و ايشون استفاده كنه و مثلا باردار باشه و خودش خبر نداشته باشه و خداي نكرده اتفاق ناجوري بيفته......

خواهش میکنم ، دایناسورم ، وکیل مدافع نیستم🙃 شما آدما به هر کس که دیگران رو از اشتباه در بیاره میگی ...

اشتباه !! 

نه لطفا منو از اشتباه درنیار 

مرسی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عفونت عقب میندازه؟

فکر کنم،در کل عزیزم خیلی چیزا ممکنه باعث بشه پریود عقب بیوفته،من خودم یبار پریودم خیلییی عقب افتاد و نگران شده بودم ولی دردی نداشتم،دلیل عقب افتادنش هم این بود ک قرصامو قطع کرده بودم و هورمونام یکم بهم ریخته بودن و بعدش اوکی شد

اینکه شما میگین درد دارین ولی پریود نمیشین بخاطر دردتون حتما برین دکتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز