2777
2789
عنوان

خسته شدم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
بخدا خیلی خودم دوست دارم اما بچه شیر میدم دائم ضعف دارم تو شیردهی انقدر چاق شدم

آها انشاالله بعد تموم شدن شیر بگو دارم به بچت شیر میدممن ۱۰۳کیلو بودم قدمم۱۷۹ رژیم میگرفتم شوهرم میگه توروخدا نگیر تا حالا ۱۵ تا کم کردم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر من بودم گاهی یه چن تا از مشکلاتشو بهش میگفتم تا فکر نکنه سر تره و از من ایراد بگیره...  و ...

خودش هی میگه خیلی خوشگلی اما بخودت نمیرسی زیاد😐با دوتا بچه کوچیک انتظار داره هرروز موهام یا فر کنم یا اتو بکشم شیك باشم

خودش هی میگه خیلی خوشگلی اما بخودت نمیرسی زیاد😐با دوتا بچه کوچیک انتظار داره هرروز موهام یا فر کنم ...

بهش بگو قطعا درک میکنه. اما خوب خیلی خوبه آدم یه زمانی هم برای خودش بزاره 😉

The fact of a person isn’t the same that the person shows, haply the fact is same that the person can’t show it, if you want to identify a person listen to his unsaid not said. 
من۱۶۵قدم وزنم۷۵

یکم کم کنی عالی میشه ولی اونقدر زیاد نیست

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بهش بگو قطعا درک میکنه. اما خوب خیلی خوبه آدم یه زمانی هم برای خودش بزاره 😉

هر وقت بتونم بخودم میرسم اون دوست داره هر لحظه همین باشه یه بچه سه ساله و یه هفت ماهه بی نهایت شیطون خودس دیده بچه بغل جارو میزنم دستمال میکشم غذا گرم میکنم خیلی وابسته ب منه اما نمیدونم چرا باز تکرار میکنه

هر وقت بتونم بخودم میرسم اون دوست داره هر لحظه همین باشه یه بچه سه ساله و یه هفت ماهه بی نهایت شیطون ...

سخت نگیر دختر دوست داره زنش خوشگل باشه‌😉🌹

The fact of a person isn’t the same that the person shows, haply the fact is same that the person can’t show it, if you want to identify a person listen to his unsaid not said. 
سخت نگیر دختر دوست داره زنش خوشگل باشه‌😉🌹

بخدا افسرده شدم 😓اعتماد به نفس ندارم😓از ی طرف میگه لاغر شو از یه طرف میگه پوستت افتاده نشه خودش از صبح تا شب کاره منم بی کس تو شهر غریب باشگاه انتطار داره برم حالا جدای از کرونا