2777
2789
آره کنترل میشد عرق پونه را روزی چندبار میخوردم ولی فاموتیدین شبا بعد شام    الان هم با ای ...

من روده هام بعد خوردن انتی بیوتیک ها تیر میکشید شدید 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
آره کنترل میشد عرق پونه را روزی چندبار میخوردم ولی فاموتیدین شبا بعد شام    الان هم با ای ...

عرق پونت چه مارکیه ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کرج تهرانم ببینم میخوام قبل عید یه دکتر معمولی برم بعدش برم تهران یه دکتر معرف هست پیش اون ،دکتر ...

یه سری دکترا درست نمیفهمن   

آره یه دکتر عمومی برو  آزمایش میکروب معده برات بنویسه  بگو تخصصی بنویسه برای من نزدیک سیصد شد  بعد اونا ببر پیش دکتر خوب    برای یبوست هم  داروها را باید پشت هم مصرف کنی نهایت یه سال دکتر برای بچه هام که یبوست داشتن میگفت  پی ای جی  برای بچه هام داد گفت روزی سه چهار تا قاشق بستگی داره هرچقدر که نرم بشه استفاده کنن تا یه سال پشت  فعلا که خوب شدند نمیدونم برای بزرگا پی ای جی جواب بده یانه

💖عشقم خانواده ام💖
یه سری دکترا درست نمیفهمن    آره یه دکتر عمومی برو  آزمایش میکروب معده برات بنویسه & ...

عمومی هم نه اما یه متخصص خوب ممنونم از راهنمایییتون 

خواهش میکنم   مثلا گفتم که یعنی زیاد برای دکتر که آزمایش میده گرون نباشه  هرجور خودت ...

ازمایشا و..رو همش دادم اندو هم شدم 

خواهش میکنم   مثلا گفتم که یعنی زیاد برای دکتر که آزمایش میده گرون نباشه  هرجور خودت ...

دست گلت درد نکنه