2777
2789
عنوان

دختر خالم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 45 پست
خودت چند سالته؟بهش بگو روزی چند بار صورتشو با آب سرد بشوره حس خوبی داره 

۲۰ سالمه 

موقعه ای که میخواد وضو بگیره با اب سرد میگیره 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
بردمش بیرون یه ذره بهش خوش بگذره از این ناراحتی دربیاد باهاش حرف زدم کلی  ولی مثل اینکه بیش از ...

دخترخاله منم هینطوره خیلی حرفای مردم اذیتش میکنه منم مث خواهرم دوسش دارم الان حدود یک میلیون کرم سفارش داده بهتر شده ولی خوب خوب نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا ببرش آرایشگاه پاکسازی پوست  ناراحت نشه  بگوووو دختر خاله جون لباستو بپوش میخوایم ...

مامانش نمیزاره ببرمش بهش گفتم ببرمش دکتر گفت بزار کنار بیاد باهاش الانم میرید خدایی نکرده کرونا میگیرید مشکل میشه ۳ تا 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
بهش میگم  یه چند دقیقه میگذره دوباره دست میزنه میگم بهش فکر کنم باید دست و پا تو مثل این معتا ...

اگر لازم شد ببند بعدا می فهمه که به صلاحش بوده

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
دخترخاله منم هینطوره خیلی حرفای مردم اذیتش میکنه منم مث خواهرم دوسش دارم الان حدود یک میلیون کرم سفا ...

براش کرم بگیرم میترسم بهش بر بخوره و به باور خودش زشت باشه

شاید از چیز دیگه ای ناراحته؟

داشت با دوستش دعوا میکرد بعد از اون اینجوری شد 😅 به منم میگفت این اینو گفت چی جوابشو بدم تو پرویی بلدی گفتم چمیدونم چه چیزایی میگی 😂

مامانش نمیزاره ببرمش بهش گفتم ببرمش دکتر گفت بزار کنار بیاد باهاش الانم میرید خدایی نکرده کرونا میگی ...

عا چی بگم  ماسک بخر براش خودت بزار واسه اونم بذار

لطفا نلایکید 😑👿اما شما باز لایک میکنید😂😂😂
آب سرد و کمی هم گلاب مخلوط کنه براش خوبه آرامش بخشه  پری میشه؟قد و وزنش چقدره؟

اره میشه 

قد ۱۶۳ وزن ۴۳

اگر لازم شد ببند بعدا می فهمه که به صلاحش بوده

گناه داره رحم کن بچه س اشتباه کرد 😂

عا چی بگم   ماسک بخر براش خودت بزار واسه اونم بذار

اینم خوبه 

ولی میگم نکنه پوستش حساس باشه جوشاش ۵۰۰ برابر شه

بهش بگو چون دوسش داری وبراش مهمی ناراحتیش ناراحتت میکنه واین کرم رو گرفتم تا خودم خوشحال باشم 

اینم خوبه 

حالا دماغشو چی کار کنم همش داره ماساژ میده 😑 میگم نکن گنده میشه 😅 میگه گنده س ؟ میگم نه کوچولوعه گنده میشه ها میگه اره میدونم ( با ناراحتی و افسوس میگوید)