2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونیتم برم که ب نی نی سایت متوسل نمیشدم عزیزمن

چن سالت بود اون کارارو میکردی؟🤒

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
۱۶،۱۵..هعییی

اونموقه ها سوزشی دردی چیزی حس نکردی؟

انگشتتو چقد فرو کردی😑عمیق؟

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
ن سوزش نداشتم،خونریزی هم نداشتم ولی دیگه درحد دوتا انگشت بود،فک میکردم خیلی عقب تره با انگشت چیزیش ن ...

ببین چیزی ب نام پرده وجود نداره

پرده فقط ی افسانس ک داره دخترای مارو نابود میکنه

هیچ دکترو مامایی نمیتونه تشخیص بده تو قبلن رابطه داشتی یا اینکه خود ارضایی کردی یا ن تو کشور ما بخاطرع اینکع منبع درامدشونو از دس ندن دکترای ما اینو تایید نمیکنن

درواقع ی پوشش ب اسم هایمنِ

ک ماها هی بش میگیم پرده

در واقع مثل ی کشِ که باز و بسته میشه و مثل قبلش میشه

ولی تو دیگ این کار رو نکن خب؟

ببین چیزی ب نام پرده وجود نداره پرده فقط ی افسانس ک داره دخترای مارو نابود میکنه هیچ دکترو مامایی ...

پس خونریزیه شب زفاف چیه

تو بچگیام از رو کنجکاوی اینکارو میکردم،چون واقعا عقلم قد نمیداد،توبه کردم :))

فقط نگران اینم تهمت بزنه بهم شوهر آیندم،یاا

خونریزی نبینم

پس خونریزیه شب زفاف چیه تو بچگیام از رو کنجکاوی اینکارو میکردم،چون واقعا عقلم قد نمیداد،توبه کردم : ...

اون خون ریزی بخاطرع خشک بودنِ اون ناحیه اس وقتی یکدفعه اون حجم وارد واژن بشه معلومه ک از قبل بزرگتر میشه و باعث فشار اومدن بهش و خونریزی میشه

افرین

برو دکتر واسه گواهی بکارت اگ‌ازت پرسید رابطه داشتی بگو ن تایید میکنه گواهی بت میده میای خونع تهشم بت میگه پردت از نوع فلانع خون‌نمیاد😂

اون خون ریزی بخاطرع خشک بودنِ اون ناحیه اس وقتی یکدفعه اون حجم وارد واژن بشه معلومه ک از قبل بزرگتر ...

ی چنتا تاپیک خوندم نوشته بودن اگه پرده اسیب وارد بشه بهش ماما گواهی نمیده باید بری پزشکی قانونی از دیواره واژن تشخیص  بده پارگی به خاطر رابطه نبوده گواهی هم بدن مینویسن ک پرده نداره ولی رابطه هم نداشته،منم اومدم عضو شدم تاپیک بزنم حدقل چنتا از خانوما ک تجربه دارن کمک کنن دیگه کار ب پزشکی قانونی نکشه،میخاستم بدونم با انگشت کامل پاره میشه یانه و شب عروسی خونریزی میکنه؟

میخواستم اضطراب و استرسم کم شه که با کلی تهمت و .. مواجه شدم

انقد فکرم مشغوله نمیتونم درس بخونم

ی چنتا تاپیک خوندم نوشته بودن اگه پرده اسیب وارد بشه بهش ماما گواهی نمیده باید بری پزشکی قانونی از د ...

من ک گفتم بهت ازت میپرسن اگ‌بگی ن دهنشونو میبندن تایید میکنن۰۰۰۰🤒