2777
2789
بفرما  من چاق شدم اول صورت و دستام ورم کردن لاکم نمیزنم فقط توی مناسبتها قبلا بهشون میرسیدم ...

باور میکنی من هیچ مشکلی نمیبینم؟!

یجوری گفتی ما فک کردیم چی هست 

همین الان میتونی یه برق ناخن بزنی و تمام 

حتما خیلی حساس شدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی من هیچ مشکلی نمیبینم؟! یجوری گفتی ما فک کردیم چی هست  همین الان میتونی یه برق ناخن ...

😐 نه من کاری ندارم ولی مقایسه با بقیه که ظریف و شیکن 

بعدم دستام بزرگن دیگه البته من بدم نمیاد ازشون ولی باید بهشون برسم

ممنوون از نگاه خوبت و حس قشنگت💟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
همون اپلود کردنشو بلد نیستم والا

https://uupload.ir/

آسونه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
😐 نه من کاری ندارم ولی مقایسه با بقیه که ظریف و شیکن  بعدم دستام بزرگن دیگه البته من بدم نمیا ...

خواهش میکنم عزیزم   

همه زن ها که دستاشون ظریف نیست   

منم الان تو این قرنطینه چندکیلو اضافه کردم احساس میکنم دستام تپل شده 

ولی خوب اگه میخوای دستات کشیده تر دیده بشه باید بذاری یه مقدار ناخنات بلند بشن 

https://uupload.ir/files/xruh_۲۰۲۱۰۲۰۳_۱۰۴۴۲۲.jpg ببخشید اگه بده نظر بدین  https://uupload. ...

عزیزم ناخانت چه خوبه وزیبا

ذاتیه یا چیزی مصرف میکنی براشون من همش میشکنن😕

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

عزیزم ناخانت چه خوبه وزیبا ذاتیه یا چیزی مصرف میکنی براشون من همش میشکنن😕

ممنون گلم

نه چیزی نمیخورم 

من با اینکه بچه اخرم و از همه کم سن تر ناخنم از همشون بلند تر میشه 

ناخن هامو همیشه میخوردم ییار گزاشتم ببلند شد دیگ نخوردم چنبارم گزاشتم توی ابلیمو برای سفت شدن تاثیرم داشت دیگ چیزی نمیزنم حالا توی گوگل سرچ میکنم برات و میپرسم بهت میگم گلم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
ممنون گلم نه چیزی نمیخورم  من با اینکه بچه اخرم و از همه کم سن تر ناخنم از همشون بلند تر میشه ...

عزیزم چه عالی 😍

واقعا زیباست ناخونت ،مرسی ازت مهربونم قربون محبتت♥️🌸🙏🏻

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

عزیزم چه عالی 😍 واقعا زیباست ناخونت ،مرسی ازت مهربونم قربون محبتت♥️🌸🙏🏻

لطف داری 🥰

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨