2777
2789
خدالعنتشون کنه ۱۸ تومن پول جهیزیه ام‌رو گذاشتم شده ۸ تومن نمیدونم چکار کنم 

تو کدوم نماد بیشتر ضرر کردی مال من بیشتر شاخص سازها 

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه باید بریم کفتر بازی😂😂😂😂 ولی بعید میدونم هم دلار هم بورس موج ۵رو در پیش دارن

کف این بازار رو من 940000 میبینم امابازار ما همیشه به خبرهای خوب اهمیت نمیده کما اینکه الان نفت پشت خاکریز 70 دلاره و بازار بهش بی تفاوت رد میشه .ازاد سازی منابع ارزی رو هم داریم که احتمالا باعث ریزش بیشتر میشه

کف این بازار رو من 940000 میبینم امابازار ما همیشه به خبرهای خوب اهمیت نمیده کما اینکه الان نفت پشت ...

من کفشو نهایتا بین ۱۰۵۰تا۱۱۲۰میبینم،اگه از ۱۰۵۰ و نهایتا یه تومن بیاد پایین که باید منتظر تاچ عددای خیلی پایینتر باشیم

حس میکنم دامنه نوسان و کم کردن تا اصلاح زمانی تموم بشه و این خودش یه نکته مثبته

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
من کفشو نهایتا بین ۱۰۵۰تا۱۱۲۰میبینم،اگه از ۱۰۵۰ و نهایتا یه تومن بیاد پایین که باید منتظر تاچ عددای ...

باهاتون موافقم .اما 940000 روباتوجه به نرخ دلار و سایر شرایط بازار پایین ترین عدد برای خودم متصورم اما الزاما نباید به این عدد برسه .نظر من رو 1120 هست که برگرده اما با رفتن شاخص زیر این عدد معتبرترین حمایت 940000 هستش .البته در بازار دستوری تکنیکال جواب نمیده و از هر جا بخوان برمیگردونن .اما به شخصه معتقدم روند نزولی هستش و تااین روند هست شخصا نظاره گر هستم

باهاتون موافقم .اما 940000 روباتوجه به نرخ دلار و سایر شرایط بازار پایین ترین عدد برای خودم متصورم ا ...

دقیقا درسته ،منم نظاره گرم به امید خوب شدن حال شاخص😉

دقیقا تکنیکال همینه تمام دستورا و اخبار رو تو قالب چارت نشون میده،متاسفانه تا حقوقی و گرگای وال استریت سیر نشن و مفت خری نکنن بازار رو تکون نمیدن،فعلا هم که بازار ارز دیجیتال داغه همه دارن اونجا معامله میکنن برای همین ورود پول حقیقی به سختی اتفاق میفته،حقوقی هم که سیر نمیشه😂

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...