2777
2789
عنوان

شوهرم 😐

1118 بازدید | 61 پست

ماامروز دادگاه نفقه داشتیم قاضی گفت یا نفقشو بده یا برید سرزندگیتون بخاطر این مشکلای کوچیک  زندگیتونو بهم نریزید  گفتم من مشکلی ندارم شوهرمم گفت مشکلی نیست اگع سر هر چیز کوچیک قهر نکنع دیگ تعهد دادیم اومدیم بیرون منو تاخونه پدرم رسوند گفت کی بیا دنبالت گفتم بعدازظهر یاالانم اگه دخترمون خواب نبود بریم باز گفتم ولش کن بعدازظهر بیا .تا الان نیومده ب نظرتون دیگ نمیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشم_هایت_را_نگه_دار#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

زنگ بزن ،وقتی توافق کردین مسخره بازی و بزارید کنار 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مشکلتون چی بود؟

واقعا میخوای برگردی 

چرا رفتی دادگاه اصن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
گلمنا زیاد شدن @ژیناگلمن   خدا خیرت بده ی کاربری زدی ب همه ایده دادی

قربونت برم😂پشیمونم کاش همون ژینا میزاشتم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh