2777
2789
عنوان

بشكنه دستم كه نمك نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  منم  یکی  از  دوستام  دوقلو  حامله  بود  و پول  نداشت من  خدا شاهده  کلی  بهش  کمک  کردم چقدر پول  بهش  دادم  .بعد یکبار ازش  یک  کاری  خواستم  گفت  ۵۰  تومن  بده  بعد   فقط بهش  گفت  حیفه  اونهمه  کمکی  که  من  بهت کردم  گفت  مگه  گلوتو  گرفته  بودم  میخواستی  نکنی

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

من چرا شوکه شدم    

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
اولا حرف دهنتو بفهم تو از طرز بیانت معلومه زیردست چه باشعورایی بزرگ شدی درثانی من به فحش اون نخندیدم ...

ولش کن من دیدم از اول اون دنبال دعوا بود خو اخه به اون چه که میاد زر مفت میزنه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

ب بیشعوری اون کار ندارم ماهاچقدبیشعوریم ک حال اسی میبینم مینویسیم وایی خندم گرف وایی ترکیدم از خنده😒😒متاسفم...این بنده خدا ناراحت شماازخندتون میگید اگ خندتم میگیره لطفا ننویس حداقل...

حرف# بنداز زمین صاحبش برمیداره.....

خدارحمت کنه مامان عزیزتو استارتر عزیزم امیدوارم روحشون شاد....هرکسی شخصیت خودشونشون میده

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😀😀😀🤦‍♂️ببخشید خندم گرفت .خدا مادرتو رحمت کنه .چه زنه بیشعوریه وا تو هیچی نگفتی بهش

عزیزم من خدایی نکرده به حرفای اون خانوم نخندیدم خودم تو همچین شرایطی بودم یادخودم افتادم چقدرحرص میخوردم خندم گرفت یوقت شما سوتفاهم نشه واستون 🙏بازم بی اهمیت باش بنظرم اصلا خودتو درگیر نکن باشوهرش واون زن ادم نمک نشناس میاد ابروریزی میکنه  داستان میشه واست واگذارکن به خدا 

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
😂😂😂نترک منم دیروز با همچین صحنه ای روبرو شدم به گدای سر کوچه دلم سوخت پول خوردم5تومن داشتم درآورد ...

😳اگه بی خیال ردمیشدی وبهش نمیدادی   این رفتاری رونمیدیدی   .حیف ۵ تومان که دادی ...گداهم اینقدرپررو...

چه پررو،مامان من با یه گروه خیر که وابسته به بهزیستی هست کار میکنن،افراد نبازمندو شناسایی میکنن کمک میکنن،بعد مامانم یه خانم جوون که زباله گرد هست و پیدا کرد و معرفی کرد بهشون ،فکر کن یه دختر سی ساله از سه تا خواهر یتیمش که یکیشونم فلج هست،نگهداری میکنه و فقط یه خونه ی کوچیک تو پایین شهر دارن ،اینا هر کاری کردن دختره کمک مالی قبول نکرد گفت خودم کار میکنم تا جون دارم خرج خانوادمو میدم،یکی مثل این شیر زن یکی هم ....

هر چیز که در جستن آنی آنی!
😳اگه بی خیال ردمیشدی وبهش نمیدادی   این رفتاری رونمیدیدی   .حیف ۵ تومان که دادی ...گداهم ...

خودمم پشیمون شدم

ولی خب خواستم هم خودم و هم خدا خوشحال بشه که لامصب نذاشت😂😂😂

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
ولش کن من دیدم از اول اون دنبال دعوا بود خو اخه به اون چه که میاد زر مفت میزنه

چی بگم والا خودم بعد پشیمون شدم گفتم الان سوتفاهم میشه اومدم پاک کنم نشد۰🤦‍

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

چند سال پیش بابای منم به کارگرش وسعش خوب نبود خونه اجاره کرد وپول پیش داد و....اخرشم ابروی بابامو برد گفت منو میزنه بهم خرجی نمیده وپول پیش از صاحب خونه گرفت فرار کرد رفت بابام انقدر ناراحت شد میگفت دستم نمک نداره