2777
2789
عنوان

بشكنه دستم كه نمك نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
بعد يهو عوضي گفت تف به قبر مادرت و ايشالا هرچي داري خرج دوا درمونت بشه

😀😀😀🤦‍♂️ببخشید خندم گرفت .خدا مادرتو رحمت کنه .چه زنه بیشعوریه وا تو هیچی نگفتی بهش

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
🤦🏻‍♀️😔😔 خدا بیامرزه مادرت رو و رحمتش کنه.  متاسفانه شخصیت نداشتش رو نشون داده.  نگر ...

واي خودم به درك پنجشنبه اي ميگه تف به قبرمادرت! وقتي شوهرش داره وظيفه منه مگه بدم! من داشتم واسه خودم ي كتوني ميخريدم دوسه تومن بدم واسه دندون بچه اون ك شوهرش داره

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞
دو سه میلیون ؟؟ چه خوش اشتها هم بوده کثافت روانی

همون دونه دونه ميشمره سه تاش ب عصبش رسيده دوتاش پركردنيه و...

واي خودم به درك پنجشنبه اي ميگه تف به قبرمادرت! وقتي شوهرش داره وظيفه منه مگه بدم! من داشتم واسه خود ...

عزیزم نفرین ناحقش به مادرت هم نمیرسه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

عزیزم اصلا از کار خیری که کردی ناراحت نباش تو برای حساب خودت با خدایی خودت انجام دادی مزدش هم خوده خدا میده اون خانم هم خیلی بی ادب هستش ولی بدون به مادر شما هیچی از اون حرفها و نفرین ها نمیرسه چون خدا خودش و دست بندهای بی عقلش نمیده و اینو بدون که همیشه گرفتاره چون دلش سیاهه و زبونش تلخه خدا مادرت رو رحمت کنه هرگز از کار خیر کردن مایوس نشو تو برای خدا کار کن از رفتار بندهای خدا ناراحت نشو خودش میدونه و بندهاش

😀😀😀🤦‍♂️ببخشید خندم گرفت .خدا مادرتو رحمت کنه .چه زنه بیشعوریه وا تو هیچی نگفتی بهش

فحش داد ودرجاقطع كرد! خودم طپش قلب گرفتم

یا خدا آدما چرا انقدر بدن دستی که بهشون عسل دادرو بعد خوردن عسلش هم گاز میگیرن هم بهش ببخشید تف میندازن آدم انقدر بی شرف و وجدان .چی بگم هنگم تا شب

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
2790
2778
2791
2779
2792