2777

مچ گرفتن که کار مسخره ايه ولی اگه چیزی برای شک کردن وجود داشته باشه مچ گرفتن کار آدم ضعیف نیست میخواد بدونه با چه کسی زندگی میکنه (ولی اگه الکی گیر بده و برا خودش نگرانی ایجاد کنه ضعیف هست) 

من اگه بهش شک کنم یا چیزی ببینم تمومش میکنم، اصلا نه صبر میکنم نه دعوا برا همین اصلا دنبال مچ گرفتن ...

شما الان اينو ميگي 

ولي اگه اين اتفاق برات بيفته خدايي ناكرده به همين راحتي ول نميكني و بري 

ميفتي دنبالش و تحقيق ميكني تا مطمين شي از خيانت 

هيچوقتم خيانت جوري نيس كه شما همون اول مطمين باشي كه طرف بهت خيانت كرده 

اون خانمايي هم كه ميگن شوهرم خيانت كرده و اين حرفا و هنوز با شوهراشون هستن واسه اينه كه هنوز ته دلشون اميدوارن كه اشتباه كرده باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثر تاپیکای سایت رو بخونین، همه در حال مچ گیری و جیمز باند بازین، اکثر کسانی هم که نظر میدن به طرف راهکار میدم که این کارو بکن اون کارو بکن، واقعا به نظرم همه فکر میکنن رییس مافیان، همینا با یه توجه همسرسون فراموش میکنم چه خط و نشونایی کشیدن، پس توجه طلبن

من از مردی که خیانت می‌کنه طرفداری نمیکنم، دلم میخواد جنس زن قوی تر باشه، به نظرم تاپیکها نشون از ضعف زناست و این منو بهم ریخته، ما مادرهای فرداییم و ممکنه دختر داشته باشیم رو خودمون زوم کنیم. یه نکته دیگه به کسانی که اعتقادات مذهبی دارن اینه که دین یه پکیج کامله و ممکنه چیزی بهش میگیم خیانت حق شرعی همسرتون باشه که داره ازش استفاده میکه

شما الان اينو ميگي  ولي اگه اين اتفاق برات بيفته خدايي ناكرده به همين راحتي ول نميكني و بري&nb ...

آره نمیدونم شاید تو موقعیتش قرار نگرفتم ولی شخصیتم اینجوریه اگه شک کنم غرورم اجازه نمیده دنبالش بیفتم که مطمئن بشم شاید یه دعوای حسابی بکنم و کات، شایدم بدون هیچ حرفی برم

اکثر تاپیکای سایت رو بخونین، همه در حال مچ گیری و جیمز باند بازین، اکثر کسانی هم که نظر میدن به طرف ...

بحت توجه نيس به نظرم بحث اينه كه مطمين نيستن به خيانت 

حالا يا خودشون اشتباه كردن و الكي گير دادن يا مرد اونقدر زرنگ بوده كه لاپوشوني كرده و زنه هم با خودش گفته حتما اشتباه از اون بوده ونديد گرفته

آدمای ضعیف تشنه‌یِ توجُّهَن... درحالیکه ی ملکه دنبالِ احترامه!

دوست من روابط خوبی با شوهرش نداره، میگه شوهرم بهم میگه تو چیز مستقلی برا خودت نداری همش چشمت به اینه که من چه رفتاری کردم و چه حرفی زدم و کجا رفتم و....جچ

دوست من روابط خوبی با شوهرش نداره، میگه شوهرم بهم میگه تو چیز مستقلی برا خودت نداری همش چشمت به اینه ...

اگر همین دوستت تصمیم بگیره که قوی باشه همسرش حتما بهش احترام میذاره