2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مار نیش بزنه اون زبونتو نفهم

اون سری هم بهم گفت ما خیلی خوبیم که تو زندگیتون دخالت نمیکنیم منم بهش گفتم هر کس زندگیش مستقل و کسی اجازه نداره دخالت کنه، منظورش بود برا من که بچه دار نشدم

جالبه

مادرشوهر بی شعور منم همیشه این حرفو میزنه😪

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
عزیزدلمی تو قابلی نداره😁😁😁🥰🥰

فدات مرسی🙏♥️😍😘😘😘😘😘😘

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
هه بگو چه غلطاااا همین خانواده بیاد پس شوهر منو تامین کنه ببینم میتونه براش زن بشه یا نه

انقدر اذیت من کرد چند سال تحمل کردم الان همسرم خودش متوجه شده مشکل از خواهرش ارتباطمون خیلی کم شده خداروشکر به من هم میگه حق نداری جواب تلفناش رو بدی این زندگی خراب کن

من خودم برادر دارم

از همین الان که هنوز زن نگرفته بهش میگم روزی زن بگیر که به زنت بیشتر از من و مامان اهمیت بدی!

اصلشم همینه!

یعنی چی یه مرد زن بگیره بعد زنش رو تو اولویت قرار نده?نمیگم که باایسته تو روی خواهر و مادرش!نه 

اما همینطور که به مادر و خواهرش احترام میذاره دو برابر به زنش اهمیت بده

اونموقع هست که زندگی موفقی دارن

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
اره دقیق همینو میگه اونا هگ کلی ذوق میکنن 

فک کردم تو تنهایی تون میگه تو جمع!!!! ذوق میکنن!!!!! یاخدا 🤕 چقد کمبود دارن التماس-تفکر# التماس_ادب#  

من کلی ذوق میکنم برادرام یا برادرشوهرام به زناشون میرسن خیلی خوبه دیدن محبت بین دونفر 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
عزیزدلم هرکس جای خودشه درسته ولی شریک زندگی یه چیز دیگس،بعضیا خاهر نیستن مار افعین 😁😁😁ولی خب خاهر ...

من موضوع تاپیک قبل رو نمیدونم نظرمو صرفا درباره جمله ای که بیان شد گفتم ، بطور کلی چه دختر چه پسر از یک جایی به بعد مخارج زندگیشون رو خودشون باید تامین کنن اینکه چون دختری باید از پدر یا برادر پول بگیری خوشایند نیست