2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم خونه یکی از فامیل دیدم شلوارش رو داره تو روشویی میشوره از اون موقه با اکراه میشینم رو فرش تو خ ...

چون دیر وقت هست د تازه آنلاین شدم ترجیح میدم فردا بهت کامل معرفی کنم وسواس رو 

اما اینو بدون  ما دو نوع وسواس داریم

که اگر در دستا اول یعتی زمینه ژنتیکی و ارثی باشه علت ما نمیتوتیم کامل مداوا کنیم بلکه باید مدارا کنیم باهاش 

لما اگر دسته دوم باشه یعتی محیطی و باشع امید ب درمانش هست منظورم ازاین جمله ها اینه ک:

برا درمان باید ادل تشخیص درست داده شه 

دو نوع وسواس لازمه بررسب و تفکیک شن برا تشخیص 

الف- وسواس هایی که ریشه آن عوامل ژنتیک و فیزیولوژیک است. افرادی که مثلا پدر، مادر یا دیگر بستگان وسواس شدید دارند. این نوع از وسواس ها شبیه دیابت و آسم هستند. یعنی می توانید آن را کنترل کنید و علایم آن را کم کنید اما نمی توانید آن را درمان کنید. پس در صورتی که علت وسواس شما ژنتیک باشد هدف گذاری شما باید تلاش برای کنترل آن باشد.

ب- وسواس های دسته دوم وسواس هایی هستند که بر اثر تجربیات و اتفاقات گذشته در شما ایجاد شده است. تجربیات گذشته ما در بخشی از مغز به نام حافظه روندی ذخیره می شود و در رفتار ، افکار و احساسات ما تاثیر زیادی دارند. ما نسبت به این بخش مغز هشیاری نداریم و اصطلاحات به آن ناهشیار یا ضمیر ناخودآگاه می گویند.

مثلا فردی که حادثه یا حوادث ناگواری را در گذشته تجربه کره باشد و یا فردی که در کودکی مورد بی توجهی و بی محبتی قرار گرفته باشد ممکن است در بزرگسالی به وسواس مبتلا شود. این دسته از وسواس ها را می توان درمان کرد. معمولا این نوع از وسواس ها دلیل ناخودآگاه دارند. که با کار روی دلایل ناخودآگاه وسواس درمان می شود.

چون دیر وقت هست د تازه آنلاین شدم ترجیح میدم فردا بهت کامل معرفی کنم وسواس رو  اما اینو بدون & ...

ممنون از وقتی که گذاشتی گلم

مادربزرگم وسواسی بود

من تا قبل از ازدواجم بهتر بودم الان شوهرم هم یه وسواس هایی داره که باعث شده من حساسیتم بیشتر باشه

وقتی کسی قانعم میکنه واقعا دیدم بهتر میشه ولی اگه کسی با وسواسم همراهی کنه هی ریز تر میشم تو اون قضیه

من دیروز خط چشم تاتو کردم سوزن رو جلو روم باز کرد ولی الان به فکر اینم که نکنه ظرفش مشترک بوده 🤕 همیشه ایدز میاد تو نظرم

سلام من روانشناسم.. افسردگی رو باید ی روانسناس تشخیص بده و شما ی سری علائم رو داشته باشید  صرف ...

میشه علائمشو بگید؟

من خیلی بی انگیزه و بی حوصله ایم.عصبیم.گاهی به خودکشی فکر میکنم.فکر میکنم مرگ فقط منو به ارامش میرسونه.

ممنون از وقتی که گذاشتی گلم مادربزرگم وسواسی بود من تا قبل از ازدواجم بهتر بودم الان شوهرم هم یه و ...

عزیزم وسواس ارتباط خیلی مستقیم داره با استرس در وهله اول شما باید سعی کنید که اضطراب و استرس را درمان کنید و اینکه خیلی نباید به بعضی از مسائل گیر بدهید و سعی کن همیشه این را با خود تکرار کنید که شستشوی مکرر و وسواس داشتن رفته رفته باعث وسواسیت شدید و ocdمیشه که حتما باید دارو مصرف کنید و اینکه به نظر من حتماً باید دوره ها و روان درمانی و روان درمانی شناختی را انجام بدهید تا خدای ناکرده به او سی دی و وسواس شدید مبتلا نشوید چرا که وسواس جوریه که اگر درمان نشه حتی اگر یک وسواس ساده باشه اگر درمان نشه فرد و بیشتر مبتلا می کنه

و این که شامل یه سری از اطلاعات راجع به خصوصیت و اخلاق و رفتار تون و اینکه چه مدت که دچار وسواس شدید به من بدید تا کمکتون کنم یا هر متخصص دیگری چون توی پیام قطع نمیشه بخوای وسواس رو درمان کنیم و نباید شوخی گرفته بشه و یا ازش به سادگی عبور کنی. البته این را نگفتم که نسبت به وسواس وحشت پیدا کنی وسواس هم مثل دیگر اختلالات روانی یک مشکلیه مث دیگر مشکلاتی که برای ما پیش می آید ممکن است در هر فردی وجود داشته باشه اما خوب وسواس اگر  درمان نشه قطعاً فرد را بیشتر اذیت می‌کند و به خاطر همین گفتم جدی بگیرش ن این که بخوایاسترس  بگیری و وسواس چه مشکل بزرگی نه مشکل قابل حل اگر خودت بخوای واقع تلاش کنی حالا باز هم میگم بستگی داره که شما چه حدی از وسواس را داشته باشید و با توجه به اون چیزی که شما گفتی به نظر من شما در محور میانه قرار داری..... در آخر باید بگم به قول خودتون اگه خیلی توی جزئیات ریز بشید و خیلی بهش دامن بزنید متاسفانه بیشتر میشه و همیشه باید بیخیال باشی و حواس خود را پرت کنی

عزیزم وسواس ارتباط خیلی مستقیم داره با استرس در وهله اول شما باید سعی کنید که اضطراب و استرس را درما ...

ممنون از همراهیتون . حق با شماست چون من الان ۳۲ سالمه و از وقتی یادمه استرس داشتم به نظر شما من به دارو احتیاج دارم یا رو هر چی وسواس شدم محل نزارم و ازش بگذرم . الان به نظر شما من برم از آرایشگر بپرسم که ظرف رنگ تاتو مشترک بوده ؟ یا کلا فراموشش کنم

ممنون از همراهیتون . حق با شماست چون من الان ۳۲ سالمه و از وقتی یادمه استرس داشتم به نظر شما من به د ...

نه عزیزم اصلا دارو مصرف نکن... سعی کن بگذری ازش و حواسخودت رو پرت کن هر وقت افکار وسواسی اومد سمتت بهش میدون نده ک افسار رفتارتو و افکارتو دستش بگیره سعی کن خودتو سرگرم کنی و ازارایشگر هم نپرس و بگذر... میدونی بزرگترین و ساده ترین درمان وسواس تبعیت نکردن از افکار وسواسیه. 

نه عزیزم اصلا دارو مصرف نکن... سعی کن بگذری ازش و حواسخودت رو پرت کن هر وقت افکار وسواسی اومد سمتت ب ...

پس دیگه بهش فکر نمیکنم و خودم رو به خدا میسپارم راستش رو بخوای تا اینجا تو ذهنم پیش رفتم که نکنه ایدز گرفته باشم و باردار بشم اون بچه ایدز داشته باشه خدای نکرده.  از یه جایی باید جلوی وسواسم رو بگیرم از الان تبعیت نمیکنم. امیدوارم موفق بشم 

شما بهم کمک کردین انشالله خدا بهتون عوضش رو بده😘

پس دیگه بهش فکر نمیکنم و خودم رو به خدا میسپارم راستش رو بخوای تا اینجا تو ذهنم پیش رفتم که نکنه اید ...

قربان شما عزیزم... اگر باز سوالی باشه بنده پاسخ میدم و با جون ودل گوش میدم ب حرفهاتون💚 روانتون# _سلامت