2777
2789

ببین اینجور آدما هیچوقته هیچوق آدم بشو نیستن بجه هم نداری طلاقتو بگیر راحت شو یه چن سال هم فکر ازدواج نباش راحت زندگی کن انشالله ببینی خدا چی میخاد خیلی بهتر از زندگی کردن با ابن آدمای نکبتی هس به خدااا

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی مقصر پدر مادرم بودن که انقدر گفتن خوبه منم خام شدم ازدواج کرد دومیم فکر میکردم چون از بچگی دوسم ...

ای فکر اشتباهه که خیلیا انجام میدن مثلا طرف چند سال به پام مونده پس حتما عاشقمه 

بزن باران که دین را دام کردند ...

خونه خودتی یا نامزدین الان ؟

عقدیم خونه پدرمم

خانوادم میگن تا عقدی بهتره الان طلاق بگیری یکی باور میکنه یکی نمیکنه ولی بعداز عروسی ما که نمیایم تورو بباریم

عقدیم خونه پدرمم خانوادم میگن تا عقدی بهتره الان طلاق بگیری یکی باور میکنه یکی نمیکنه ولی بعداز عرو ...

عقدی چ بهتر . تموم کنین بره گم شه 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

آخه اونی که از ۱۶ سالگی دنبالت بوده حالا که بهت رسیده دیگه چه مرگشه ؟ چی میخواد ؟ مگه خواسته هاشو نمیتونی برآورده کنی ؟ اون فحش دادن و بی احترامی ها واسه چیه ؟ مگه اونی که میخواسته نبودی براش ؟ توی رابطه زناشویی مشکلی دارین با هم ؟

عزیزم ببخشیدا ولی خیلی سخت گیری این قبیل مشکلات تو زندگی همه هست فکر میکنی بقیه گل و بلبلن اخه ت. ا ...

اولیو رفتم مشاوره گفت جداشو 

چون اونم قصد زندگی نداشت

این دومیم واقعا دیگه جای هیچ احترامی نذاشته من بکی دلسرد شدم

اولیو رفتم مشاوره گفت جداشو  چون اونم قصد زندگی نداشت این دومیم واقعا دیگه جای هیچ احترامی نذ ...

یه عمر میخای با همچین ادمی ک دهنش کثیفه زندگی کنی به خدا پیر میشی 

با بچه خیلی سخته 

اره بعدا ازدواج کرد بچشو شوهر اولیش برو پیش خودش مواد ترک کرد زن گرفت دخترخالم الان میگه زندگیم همه جوره خوبه ولی بچم پیشم نیس که انگار ای زندگی خوب برام اهمیت نداره همش بچش جلو چششه

بزن باران که دین را دام کردند ...

آخه اونی که از ۱۶ سالگی دنبالت بوده حالا که بهت رسیده دیگه چه مرگشه ؟ چی میخواد ؟ مگه خواسته هاشو نم ...

ما عقدیم هر نیازی داشته برطرف کردم  اما به گفته خودش میگه اومدم انتقام بگیرم حتی روز عقدمونم انقدر اخمو بود که توعکسا زار میزنه داماد ناراضیه