2777
2789
عنوان

جنسیتو ب خانواده شوهرم گفتم ناراحت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 245 پست
منم شوهرم مثل شوهر توعه.ولی امان از داداشام ک بویی از محبت نبردن ولی منو ابجیام مثل پروانه دور مامان ...

برعکس مادر شوهر من ۴تا پسر داره یه دونه دختر پسرا عاشق مادرشونن براش سنگ تموم میزارند تولد میگیرند سالگرد ازدواج طلا بخر گردش ببر وای اگه مریض بشه بهترین خوراکیها رو میگیرند جگر و گوشت گوسفند کباب میکنند کمپوت و میوه و..هزار تا دکتر میبرن اما خواهر شوهرم اصلا براش مهم نیست و هیچ وقت هنوز ندیدم روز مادر کادو بخره همش میگه مامانم پسراش و دوست داره راستم میگه خداییش دیگه هر جور تربیت کنی همونجور بار میان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهوع شدید تا ۱۷ هفتگی.عاشق لواشکو الوچه.تنبل شده بودم تا همین یکی دوهفته پیش.لرز دارم بیشتر سردمه

کلن من برعکس شما بودم اصن تهوع نداشتم عاشق شیرینی و بستنی و آبگوشت بودم همش داغ میشدم گر میگرفتم

خدا حفظ کنه همسرتو پسراتو برات عزیزم 😍من خودم یه پسر دارم ، و دخترهم دوست دارم طبیعتا و امضامم معلو ...

آخر پسر خوب از صدتا دختر بهتره یا دختر پسر فرقی ندارن؟ تکلیفو مشخص کن😅

شوخی#  

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
کلن من برعکس شما بودم اصن تهوع نداشتم عاشق شیرینی و بستنی و آبگوشت بودم همش داغ میشدم گر میگرفتم

دختره بچت؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

عزیزم اهمیت نده و از الان عزت نفس و اعتماد ب نفس بچتو پایین نیار منم بچم دختره و همه جاریام پسر دارن جز من میرم اونجا هس ب دخترم میگم مانیا خانم تاج سر جوری بردمش بالا ک خواهرشوهرم میگ تو رو میگن بچه بیاری ن ما ک صب. تا شب بچه ها رو میزنیم 

آخر پسر خوب از صدتا دختر بهتره یا دختر پسر فرقی ندارن؟ تکلیفو مشخص کن😅 شوخی#  

جمله اخرمو بخون ،نوشتم هرکدوم درست تربیت بشن عالیه😍😍😍😍 اشکال از تربیتای ماهاست اگه بچه هامون بی عاطفه میشن 

البته کسی که انقدرررر ضعیفه که به بقیه اجازه میده راجب جنسیت بچش نظری بدن ، بعید نیست تربیت کردنشم بلنگه

چون به اون درک مادرشدن هنوز نرسیده 🙂🙂🙂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز