2777
2789

بچه ها من بابام شهردار بود الان رییس یکی از ادارات دولتی نمیگم ک شناسایی نشم ۴ تا خونه جند طبقه داریم مغازه داریم زمین داریم ولی خونمون وسایلش خیلییی قدیمی فرش های ۲۰ سال پیش لوازم اشپزخونه ۲۰ سال پیش خلاصه تماام وسایلمون انقدری ک روم نمیشه حتی دایی خاله هام بیان خونمون . ۴ سال پیش ی ساختمون ۳ طبقه ساختیم ویلایی وسط ی باغ حدود ۵ میلیارد خرج کردیم اونم ۴ سال پیش . انقدر مجلله که توی شهرمون معروفه ولیی مامانم اجازه نمیده بریم اونجا چون ی زن بیوه همسایمونه مامانم میترسه مخ بابامو بزنه ۴ سال دارم التماس میکنم نمیاد حتی وسایل خونه رو عوض نمیکنه خیلی سادس بهش میگم میگه هروقت شوهر کردی خونه خودتو خوب کن حتی شاید باورتون نشه میگم ممکنه خاستگار بیاد خونمون خوته زندگیمونو ببینه خجالت میکشم حالا چیکار کنم مامانم راضی بشه بریم اونجا ! حتی میگه شما برین من نمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرکات از خلق و خوی افراد هست که هزار تا هم املاک و ثروت داشته باشند نمی‌خواند به خود و یا زندگیشون برسند حالا خودشون هم شاید ندوند علت این کار چیه اما هیچوقت تن به خرید آن چندانی تو وسایل خونه نمیدن

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

اول فهمیدم مقصرمامانت هست میخاستم بگم اگرنگفته بودی میگفتم بهت. مادرتون ترس اززندگی مجلل داره. اگربخوادبابات همه چی میخره ولی نمیزاره بخرن. توزندگیت قبلآ خودش مونده همین جوری هم میگذره پس تلاش زیادی نکن. مگراینکه باباروتحت فشاربزاری تاکارت خوب پیش بره. راحل شماپیش باباست روباباکارکن. اینجور که من میبینم یکم بابا مامان ازهم سردمیشن ولی درست میشه ولی کارت به نحوه احسنت انجام. حالاهم مامانت احساس حاکمیت داره.

همه ی اونایی که به دولت وصلن حسابی پول درمیارن اگرهم متواضع بودن پنج میلیارد هزینه نمیکردن برای ویلا ...

بابام اونو ساخت مادرم معلمه کلی پسانداز داره ولی تمام تلاششو کرد بابام خونه رو نسازه . ولی بابام لاکچریه مامانم احازه نمیده