2777
2789
عنوان

همسایه

351 بازدید | 30 پست

سلام به همه من خونم طبقه۴ بدون آسانسور طبقه سوم همش آشغالاشو میذاره جلو درب واحدش چند سری تذکر دادیم گوش نمیکنه که نباید توی راه پله ها آشغال بذاره  نمیدونم باید چیکارکنم خسته شدم اصلا نمیشه دم. خونش آشغال نباشه حرفم میزنم خودش انقدر آدم خوبی میدونه تازه یه جوری حرف بمن میزنه که انگار من مقصرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی الاغش داریم که ازبالاپوست پرتقال میندازه بالکن‌من..انقدرگفتیم ازرونمیرن گاون والا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

آشغالشون که پخش و پلانیست تو پلاستیکه حتما  

خوب ممکنه اب اشغال بریزه و بو بگیره بعدم خوب اصن نمای قشنگی نداره☹️

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
ی الاغش داریم که ازبالاپوست پرتقال میندازه بالکن‌من..انقدرگفتیم ازرونمیرن گاون والا

وااا عجب تو ساختمان ما اصلااا ازین خبرا نیست

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
مدیر ساختمون خودمونیم هرچی تذکر میدیم انگارنه انگار

وااا اینقد خرن؟ی انسان چقد میتونه بی فرهنگ باشه