2777
2789
عنوان

تجربه ی سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 46 پست

سلام من هم پارسال سقط داشتم توی نه هفته فهمیدم قلبش وایساده البته من از اولش لکه بینی و هماتوم داشتم خدارو شکر کارم به کورتاژ نرسید توی خونه با داروی گیاهی سقط شد ولی خب طول کشید و درد داشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم آروم شم  میترسم ببینمش  خیلی دیر فهمیدم فکر کردم تکوناشو ی هفته دیگه حس میکنم

کورتاژ بشی که بیهوش میکنن چیزی نمیبینی که  بعدش به خودت برس روحیه تو قوی کن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

عزیزم خدا کمکت کنه

برا هرکس فرق داره دردش بنظرم ذهنتو درگیر درد نکن ی وقت میبینی قرار نیس درد زیاد داشته باشی ولی انقد سرچ میکنی ک از ترس زیاد درد میاد سراغت

بچه چندم بود؟

خیلی درد داشت  توی خونه؟؟؟ توبیمارستان  ب منم بگید چطوری

تو بیمارستان.بهم قرص دادن سه تا.از ۸ شب تا ۲ طهر فردا خیلی استرس زایمان طبیعی داشتم فک میکردم ادم سر زا میره ولی باهام حرف زدن ک اون واسه زمانی قدیم تو خونه بوده.درد پریودم از بعد قرصا شروع شد تا دو ساعت ب زایمان ک از درد پریود کمی بیشتتر بود.و شما چون بچه ۱۳ هفته هست قطعا دردت کمتره چون کوچولوعه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخه میگن سزارین رو کورتاژ نمیکنن

چرا انجام میدن 

پارسال هم تو ۷ هفته داشتم و سقط کردم دکترم گفت که اگه دفع نشد کورتاژ میکنیم وخودش دفع شد 

نه میدونست یه بچه دارم و سزارین شدم همچین چیزی نشنیدم

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
تو بیمارستان.بهم قرص دادن سه تا.از ۸ شب تا ۲ طهر فردا خیلی استرس زایمان طبیعی داشتم فک میکردم ادم سر ...

امروز انترن بیمارستان هم همینو گفت گفتش با قرص طبیعی رفع میشه ‌

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چرا انجام میدن  پارسال هم تو ۷ هفته داشتم و سقط کردم دکترم گفت که اگه دفع نشد کورتاژ میکنیم وخ ...

برای منم دعا کن تورو خدا 

میگم نمیدونی دلیلش چیه قلبش نزد؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...
برای منم دعا کن تورو خدا  میگم نمیدونی دلیلش چیه قلبش نزد؟؟؟

عزیزم امزدوارم که به راحتی انجام بشه 

بچه خودم هم پارسال هفته ۷اینجوری شد 

نمزدونم چیزی نگفکن 

فقط یه دکتر گفت موبایل و غذا خیلی تاثیر داره

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏