ssida مدیر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 3224 عنوان دوست پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 22 پست تنها زندگی میکنهوقتی میره خونه مامانش بهم زنگ نمیزنه میگه نمیتونم اینجا صحبت کنم🤔بهش مشکوکم نکنه متاهله دروغ میگه 1399/12/14 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42719 اره اونم داد خب نده مشخصه متاهل در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
ssida مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 3224 مثل دوست پسر خواهر من اینطوری بود خونه مجردی داشت میرفت خونه مامانش میگفتم نمیتونم حرف بزنم ... از این طرف میگم شاید چون مذهبیه اینجوریه ولی بازم میگم این اگه نیتش پاک باشه چرا اینکارو میکنه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 https://www.ninisite.com/discussion/topic/6001285/بچه-ها-چقدر-تاپیک-دوست-پسر-میزنین کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
کفگیرعصبانی_مادرشوهر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 8457 از این طرف میگم شاید چون مذهبیه اینجوریه ولی بازم میگم این اگه نیتش پاک باشه چرا اینکارو میکنه مواظب باشآدم نامرد زیاد هست عزیزم 💜