فردا شوهو خاهرم اینا از شهرستان میان خونه مادرشوهرم صدرصد ماام شام دعوت میکنه مادرشوهرم فردا منم همیشه ت جمع ظرف نشستم اولن چون دوست ندارم دومن لج کردم چون مادرشوهرم هین دعوا چند بار بهم گفته ما نمیتونیم از تو ت جمع ظرف بشورونیم ت ظرف نمیشوری و......الان بهم اس داده اسید دارید منم میگم ن بعد بهم ی شارژ زد منم تشکر کردم بعد نوشته فدات دخترگلم واقعا شاخ دراوردم از تعجب تازگیا مهربون شده انگار با ی مشاوری چیزی حرف زده ...الان یکم بهم محبت کرد دودلن فردا ظرف بشورم پیش جمع خوردش نکنم نگن عروسش فلان و...بعد میگم نشورم ولش....ی بار شام دعوتمون کرد برا سفره کمک کردم براشون برادرزادش پاشد ظرفارو بشوره مادرشوهرم با اسم گفت بیا بشین عروسم و نوه ام میشوره منم خودمو زدم ب بدی نشستم پا نشدم بشورم چی کنم بنظرتون
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ