2777
2789
عنوان

کاربرای حسود و دروغگو

1009 بازدید | 106 پست

سلام . چرا کابرای نی نی سایت اینجورین 

تو تاپیک قبلیم اگه مشاهده کنین پر از این ادمای پر ادعا ک هیچی نیستن و الکی در مورد هر چیزی ک ارزوشونه نظر میدن

برای مثال ی خانمی گفتن ک مگه هوشبری چیه هی هوشبری هوشبری میکنی من هوشبری اوردم نرفتم  اونوقت رفتم توصفحش  چندتا از تاپیکاشو مشاهده کردم نوشته بود ک دیپلم کارودانش دارم میخوام حقوق بخونم باید برم بزرگسالان دیپلم انسانی بگیرم یا نوشته بود ک چجوری بدون کنکور بریم علمی کاربردی ی رشته بخونیم 😂😂😂🙄

هرچیزی و اینجا باور نکن😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هررررر رشته ای هر صنفی کاربلد باشی و فنشو بدونی یعنی برنده ای 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱