2821
2789
چشم ولی من دیگه خسته ام شدم از خوبی کردن سو استفاده میکنن

خوبی در ظاهر 

مامان من اونقدر خوبی کرد الان پنجاه سالشه کی قدر مادرمو دونست مامان بزرگم انقدر اذیتش کرده بود آخر عمر مریض شده بود به مامان مامانم گفته بود بگو حلالم کنه مامانم تا الانم حلال نکرده میگه خیلی بهم ظلم کرده 

الانم عمه ام ول کن نیست همش بد مامانمو میگه خدا نگذره خوبه کرونا هست ریخت نحسش نمی بینیم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبی در ظاهر  مامان من اونقدر خوبی کرد الان پنجاه سالشه کی قدر مادرمو دونست مامان بزرگم انقدر ...

واقعا چه آدمایی پیدا میشه تو دنیا واقعا باید واسشون افسوس بخوری 

_____________////////"""""""""
اتفاقا منم همیشه میگم و میاره چون دلمو خیلی میسوزونن

من از اول زندگی خیلی دلمو سوزوندن شوهرم هیچ درست نمیشه بخاطر بچه هام‌موندم به باهاش خوشم از رفتار شوهرم نمیا خیلی ننه ایه

من از اول زندگی خیلی دلمو سوزوندن شوهرم هیچ درست نمیشه بخاطر بچه هام‌موندم به باهاش خوشم از رفتار شو ...

حالا من شوهرم خوبه طرفه منه میدونه ننش چی چیه و با خانوادش کاری نداره

منم مادر شوهرم رو راه نمیدم خونم خونشم نمیرم سالی یبار که اجازه میدم بیاد میشینه گ.خوری میکنه و میره منم راهش نمیدم😂😂😂😂

حالا من شوهرم خوبه طرفه منه میدونه ننش چی چیه و با خانوادش کاری نداره منم مادر شوهرم رو راه نمیدم خ ...

خوب کاری باهاش میکنی کسی که دخالت میکنه باید بندازیش تو زباله دان تاریخ😅😅😅😅