2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا اینجوریه واقعا صفره صفر

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
نوبت به زور میده اگه بگی رو به موت هستم میگه نه نوبت نداریم

عجب دکتری 

خب دکترتو عوض کن

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

من قبلش ۱۰۰ تومن دادم بخیه مو دراورده بود کلی وسیله هم خریدم ک همه رو خودش ورداشت.بعدشم مگه خدارو خو ...

هیچ دکتری ویزیتش میلیونی نیست.خوب اگه سوالت مهم نیست نرو.اگه مهمه باید بری دیگه.چه وسیله ای خریدی که برا خودش برداشته؟

هیچ دکتری ویزیتش میلیونی نیست.خوب اگه سوالت مهم نیست نرو.اگه مهمه باید بری دیگه.چه وسیله ای خریدی که ...

فقط ویزیت نه.ویزیتش ۵۰ بود بعدشم ۳ ساعت فاصله.ینی خودش نمیفهمه من واس یه سوال چطور ۳ ساعت راه برم و بیام؟خدارو خوش میاد اصلا؟خوبه ادم انسانیت داشته باشه والا!

پس برم😂😂

برو یاعلی😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
تو تهران دکتر خوب میشناسید؟؟

نه عزیزم من تهران نیستم.ولی بچه ها حتما کمکت میکنن❤️

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨