2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من معمولیم .. ینی همجنسگرا نیستم .. الان بهش بگم اره استریتم؟

نه بابا این دیگه چ سوالیه ب هر کسی نباید تمایلات جنسیتو توضیح بدی که

بگو الان بیام واسه چی تمایلات جنسیمو توضیح بدم بهت 

اصلا جواب نده بابا بیخیال ادم حسابی نمیاد یکاره همچین سوالی بپرسه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
نه بابا این دیگه چ سوالیه ب هر کسی نباید تمایلات جنسیتو توضیح بدی که بگو الان بیام واسه چی تمایلات ...

خب خواهرجااان ازم پرسید استریتی من موندم چی بگم ؟ .. واسه همین تاپیک زدم دیگع  

خب خواهرجااان ازم پرسید استریتی من موندم چی بگم ؟ .. واسه همین تاپیک زدم دیگع    

تو پی وی پرسید؟اصلا کی هست...فقط نزیکان ادم از تمایلات شخصی ادم باید مطلع باشن حالا هر چی که هست 😕

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
یعنی به هر 2جنس گرایش داره  پروردگاراااا تا منو تعلیق نکنید بیخیال نمیشید    

ماشالله در این حوزه استادیدا😄😉

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
تو پی وی پرسید؟اصلا کی هست...فقط نزیکان ادم از تمایلات شخصی ادم باید مطلع باشن حالا هر چی که هست 😕

یکی از بچه های کلاسمون ... ینی بده که پرسید؟... باهاش صمیمی نیستم ... اخه تقریبا یه هفته پیش که داشتم باهم میحرفیدیم گفت من بایسکشوال ام