2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست
خصوصی بفرست 

چشم حتما 

اتفاقا میخوام همین کارو کنم 

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی بلا انشالله 

💚❤️😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
😂😂😂😂 میخوای تلافی کنی هااا😂

😕😂

چیو😕

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
منم میخوام صداتو بشنم😁😁

چشم حتما مهربون جان 😍😂😍😂💚💛💙❤️

باعث افتخارمه بخدا 

اخ جووون😍😍😜 ناز نفست😍😍🎤

جونت هزار ساله عزیزمممم😍😍😍😍💚❤️

فدااااتتتت 💚❤️😍😍😍😍

خعلی آهنگایی که گذاشتی قشنگ بود بانو.... یه دنیا تشکر 🥰🤤❤️🙆‍♀️حسابی لذت بردیم.... من ذخیرشون کردم ...

ممنون عزیز جان خداروشکر 😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام😐 حالا خوبع بعد ۹ صفحع تگ شدم ‌.... 🤐😑

سلام ببخشید😂

معذرت دفعه اخرمه قول🙁🥴🥴🥴

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز