2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست
خواهش میکنم عزیزم  آره متاسفانه ،همیشه آزارشون رو میرسونن، این بار اومد بگو نسترن گفت تو به من ...

💚❤️😍😍😍😍

چشم مهربون جاااننن حتما😍😍😍😍💚❤️

حالا اگه یچیز بدی بود یا چرت و پرت، کلاهشونم مینداختن بالا      

بازم نیومده    ولی گفت میخوام یه مدت از فضای مجازی دور باشم ولی برمیگردم ولی فلن نه  

امید به خدا😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
مامانم به من لطف داره😍😁 انشاءالله فرصت بشه افتخار اینکه بیشتر باهم آشنا بشیم رو پیدا کنم😍😘

اختیار دارید عزیزم باعث افتخار منه که با گل دختر جیران جون آشنا بشم 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚❤️😍😍😍😍 چشم مهربون جاااننن حتما😍😍😍😍💚❤️ حالا اگه یچیز بدی بود یا چرت و پرت، کلاهشونم میند ...

فدات بشم من ❤❤❤❤ان شالله که زودتر حالش خوب بشه و بیاد ،اینجا هر کی از گروه میره انگار یه تکه از پازل گم شده

فدات بشم من ❤❤❤❤ان شالله که زودتر حالش خوب بشه و بیاد ،اینجا هر کی از گروه میره انگار یه تکه از پازل ...

قربونت مهربون جان💙💛💚❤️😍😍😍😍آمین      

دقیقاااا       اعضای یک پیکریم همه     تفاوتا و شباهتا مهم نیست  مهم پیوند قلب هاست 

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
سلام عزیزم ممنون تو خوبی فدات بشم 

خوبم خداروشکرر 

چه خبر خواب بودی😁

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
بخداااااا از ۶ صبح بیدارم 😭😭😭😭😭 خوابم میاد ولی ساعت ۷ کلاس دارم  تو تا چند خواب بودی🤨🤨 ...

😂😂من تا نه 

امروز اینجا برف بارون امد ولی هوا زیاد سرد نبود منم رفتم بیرون تو برف راه رفتم انقد خوب بود😍😍😍

پامو میزاشتم رو برف اب میشدن😁😂

ی چرت میزدی تا ساعت هفت 

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
خدانکنه عزیز  دقییییقاااا همینه، تفاوت ها که ارزشی نداره ،مهم محبت بین ماست

💚❤️😍😍😍😍

مهم انسانیته و پیوند قلبی 

الان من و آرین و دلنواز هم همسنیم هم خیلی شباهتای دیگه داریم(البته من راجع به چیای ‌شخصیم نگفتم) 

همون دوستم اولین کسی بود که اشک منو دیده بود(بجز خانواده م_بجز سر خاک) 

😂😂من تا نه  امروز اینجا برف بارون امد ولی هوا زیاد سرد نبود منم رفتم بیرون تو برف راه رفتم ا ...

خوش بحالت واقعا 

خواستم بخوابم ولی مامانم داروهاش تمام شده بود مجبور شدم برم داروخانه 

اوووووه🤩🤩🤩🤩چ حالی کردی پس

💚❤️😍😍😍😍 مهم انسانیته و پیوند قلبی  الان من و آرین و دلنواز هم همسنیم هم خیلی شباهتای دیگ ...

ان شاءالله عزیزم هیچ وقت، هیچکس اشکت رو نبینه 

همیشه لبخند روی لبت باشه و سراسر شادی باشه زندگیت 

واقعا همینه دوستی باید از دل شروع بشه

خوش بحالت واقعا  خواستم بخوابم ولی مامانم داروهاش تمام شده بود مجبور شدم برم داروخانه  ا ...

اره خیلی خوب بود 

صبح زود تگرگم امد بعد بارون بعد برف 😍😍

ولی زود اب شدن موندگار نبود😂

اره خیلی خوب بود  صبح زود تگرگم امد بعد بارون بعد برف 😍😍 ولی زود اب شدن موندگار نبود😂

🤩🤩🤩🤩🤩خوب بوده پس 

چون فکر کنم تگرگ بمونه باعث لیزشدن زمین میشه

🤩🤩🤩🤩🤩خوب بوده پس  چون فکر کنم تگرگ بمونه باعث لیزشدن زمین میشه

اره 

مامانت مریض شده؟

ان شاءالله عزیزم هیچ وقت، هیچکس اشکت رو نبینه  همیشه لبخند روی لبت باشه و سراسر شادی باشه زندگ ...

ممنونم همچنین مهربون 💚❤️😍😍😍😍

دقیقا 

2790
2778
2791
2779
2792