2777
2789
عنوان

دختره شوگر ددی داره😣🤢🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4598 بازدید | 114 پست

خب خب 

اسی فرزندم 

اخه کدوم خنگولی شوگر ددی داره

بعد اسمش و تو گوشیش سیو می کنه sugerm

با عرض معذرت ولی این داستان غیر قابل باور و خیلییییی ضایعست  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملومه الکیه😐

هر جور میخوای فکر کن

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
دختره 23 سالشه دانشجو ماماییه مامان و باباش هم درامدشون خوبه اما یه سال یهو خیلی فرق کرد موهاشو ب ...

منم مثل تو حالم بدشد چرا دخترا انقدر خودشونو زیر پا میکنن که یه پیرمرد براشون مهم باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
درود بر شما

🌹

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خب خب  اسی فرزندم  اخه کدوم خنگولی شوگر ددی داره بعد اسمش و تو گوشیش سیو می کنه sugerm ...

تصمیم با خودته که باور کنی یا نه 

دختر قاطعیه ولی 

جوری نیس که کسی سمت گوشیش بره

مامانشم هی به مامانم میگفت دخترم همش تو اتاقشه وقتی تو خونه است

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

سبک و ایده و روش زندگی چیه

تیغ زدن یه ادم هم سن پدرت

حروم کردن جوونیت

و دستمالی شدن برای هوس

شد سبک زندگی

مسخره است واقعا

یکم فکر کنید بعد جواب بدید 

انسان اشرف مخلوقاته 

این چیزا چیه مد می کنید و تایید می کنید

زندگبی خودش نیست 

اون با این کار یه الگوی زشت و ترویج میده

دنیا اونقدرها جدی نیست   

فقط اونجایی که گوشیتو الکی گذاشتی کنار گوشیت😁😁😁 من یبار این کار رو کردم یهو وسط حرف زدنم گوشیم زنگ خورد ابروم رفت. الکی گفتم قطع شده بود نمیدونستم 😁😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خب ب شما چه زندگی شخصی خودشه

بله درست میگی شما که خوشت نمیاد نیا این جور تاپیکا