اونا که درآستانه ازدواجن هیچوقت طبقه دوم خونه پدرشوهر ساکن نشین.هیچوقت
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خداروزی روبیاره همه زوج ها مستقل باشن توخونه خودشون
من اینقد خودمو خانوادم به زن داداشم محبت کردیم جز بدی ازش چیزی ندیدم واگذازش کردم بخدا جواب خودشو خا ...
بله برعکسشم هست.ولی من جزمحبت جزسکوت جزاحترام کاری نکردم.ولی اوناهمش دخالت دعوا حتی به خوابمم گیرمیدن .صبحا بااسترس ازخواب بیدار میشم نکنه بازم بگم چقدر میخوابه
من طبقه دومم مشکلی ندارم شکرخدا بهتره با خانواده درست حسابی ازدواج کنین
خونواده شوهرمن درست وحسابی بودن.شوهرم بشدت مرد خوبیه.همه چیز خوب بود تا دختر کوچیکه ازدواج کرد شوهرش اتیشی انداخته که هیچ جوره خاموش نمیشه.
خداروزی روبیاره همه زوج ها مستقل باشن توخونه خودشون
مستقل بودن دوسال اول که عروسمون شد نذاشتم لیوان جابه جاکنه غذا می خورد من می شستم صداش می کردم بیا غذاپختم ببر بخور سالگرد عقدش همه رو برد جز من تولدش بود کیک براش خریدم هدیه دادم استوری گذاشتم تولدمو تبریکنگفت بازم بگم؟
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
بچه ها این چیزا همش شانسیه من الان داداشمینا طبقه بالای مان چهارساله اینجان خدایی کسی باهاشون کار ن ...
بله درسته
مستقل بودن دوسال اول که عروسمون شد نذاشتم لیوان جابه جاکنه غذا می خورد من می شستم صداش می کردم بیا غ ...
خوب میگم هردوطرفش وجودداره.یه وقت عروس خوبه خونواده شوهر ظلم میکنن یه وقت برعکس
والله مادرشوهرم ۷ صبح آیفون رو میزد من خواااااابه خواااااااب گوشی رو برمیداشتم میگفتم بله میگفت بیا پایین.وقتی میومدم میگفت بیا شلنگ رو بگیر تا من کوچه رو بشورم.دخترم کولیک داشت من شبش نمیخوابیدم تا ۴ یا ۵ صبح😖😖
زن داداشم تا ساعت دو خواب بود بعدش مادرمصبحونه رو می برد براش که بخور میذاشت جلوش هروز
نه من تادو خواب نیستم.من شبا چهارمیخوابم صبحا نمازبیدار میشم تا ۸ بیدارم.بعدش میخوابم تاده.اونا ۱۲ شب میخوابن شش صب بیدارن انتطار دارن همه مثل خودشون باشن
والله مادرشوهرم ۷ صبح آیفون رو میزد من خواااااابه خواااااااب گوشی رو برمیداشتم میگفتم بله میگف ...
من نمیزارن کارکنم کلی قسم وقران.کلی تعارف منم ازتعارف بدم میاد.راضیم برم کارکنم ولی ازبس نزاشتن دیگه تعارف هم نمیزنم .بعد هرروز پشت سرم میگن تنبله یه کمک نمیکنه بهمون