2777
2789
عنوان

دوماهه پریود نشدم و خونریزی سبک بین دوقاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 32 پست
من هرسایتی هرچیزی میخونم نوشته احتمالش هست پس اگه باردار نیستم دلیل این خونریزی سبک چی بود؟ چرا دوما ...

من ۳۵ سالمه هزار بلا سرم‌اومده الان موقع پریوذمه از دیروز فقط لک دارم سه تام بی بی چک گذاشتم منفی بوده تازه من رابطه کامل داشتم بدون جلوگیری 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

درسته باکره هستم ولی ظاهرا باکره بودن هیچ ربطی به باردار شدن نداره و منم میترسم 

اینایی که میگن همش احتماله  همون خونریزی سبک که ۳روز طول کشیده پریودی بوده ولی شاید به دلایلی  مثل کم خونی یااسترس کم بوده ولی واسه اینکه خیالت راحت شه  واز نگرانی دربیای دوباره بیبی چک بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۵ سالمه هزار بلا سرم‌اومده الان موقع پریوذمه از دیروز فقط لک دارم سه تام بی بی چک گذاشتم منفی بو ...

۱۹سالمه ... منم بعد رابطه قرص وپیشگیری نداشتم ولی میترسم از همه چیز و دوماه پریود نشدم حتی نمیدونم چرا لکه بینی داشتم هیچوقت اینجور نبودم 

۱۹سالمه ... منم بعد رابطه قرص وپیشگیری نداشتم ولی میترسم از همه چیز و دوماه پریود نشدم حتی نمیدونم چ ...

هورمونات بهم ریخته 

بی بی چک بزن اینقدر میترسی 

پیشاب اینامو ول کن من ۷ سال بچه دار نشدم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اینایی که میگن همش احتماله  همون خونریزی سبک که ۳روز طول کشیده پریودی بوده ولی شاید به دلایلی & ...

خب خونریزی بین دوقاعدگی بوده و این ماه اسفند هم پریود نشدم یعنی کی میشم 😭

اره حتما شنبه باز بیبی چک میزنم 

هورمونات بهم ریخته  بی بی چک بزن اینقدر میترسی  پیشاب اینامو ول کن من ۷ سال بچه دار نشدم ...

خداکنه اینجور که میگید باشه ، من اصلا برای  حامله بودن امادگی ندارم اصلااا حتی نمیتونم برم ازمایش خون بدم چون خوزستان خیلیی کرونا زیاده و اینجا راحت نیست اصلا

من این ماه یه رابطه مشکوک داشتم ولی شوهرم میگفت مطمئن باش چیزی نیست من حواسم بود.ولی از بس استرس داش ...

نامزد منم همینو گفت ولی خب فعلا که دوماه پریود نشدم 😭نمیدومم باید چیکار کنم زعفران و دارچین و اینا هم مثلا خوردم که پری بشم نشدم 

من این ماه چون پریودیم تاخیر داشت یه شب چهارتا ال دی با هم خوردم و زعفرون دم میکردم میخوردم بپر بپر ...

من هنوز قرصی نخوردم .. اگه بخورم فکر کنم عقب تر بیفته بنظرتون بخورم؟ نیازهه؟ 

من هنوز قرصی نخوردم .. اگه بخورم فکر کنم عقب تر بیفته بنظرتون بخورم؟ نیازهه؟ 

نه نریخت روم ولی من سر مالش میترسم که پیشابش کار دستمون داده باشه .... چون اطراف واژنم مرطوب بود تقریبا