2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من ماهی ک حامله شدم جوری پهلوهام از درد تیر میکشید ک ب شوهرم گفتم سنگ کلیه دارم بریم پیش دکتر کل ...

اره منم خیلی درد دارم قبلا اصلا این درد رو نداشتم هیچ وقت حتی زمان پریودیامم درد نداشتم 

واقعا؟ علائمت چی بود؟ تنبلی داشتی؟

هیچ علامتی نداشتم امیدیم نداشتم اره تنبلی تخمدان داشتم پریودام نامرتب بود بی بی چکم هاله انداخت آز دادم ۲۳شد گفتند ده روز دیگه دوباره آز بده دادم زده بود بالای ۱۰۰ومثبت شد ،انشالله توهم مثبت بشه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
هیچ علامتی نداشتم امیدیم نداشتم اره تنبلی تخمدان داشتم پریودام نامرتب بود بی بی چکم هاله انداخت آز د ...

زیر نظر دکتر بودی یا همینطوری؟ اخه من اخرین پریودم 24 دی بود ...

23.6 عدد کمیه؟ 

زیر نظر دکتر بودی یا همینطوری؟ اخه من اخرین پریودم 24 دی بود ... 23.6 عدد کمیه؟ 

نه اصلا دکترنمیرفتم منم یکی دوماه پری نشده بودم همینجوری گفتم یه تست بزنم که بعدش برم آمپول بزنم که پری بیاد ،تستم هاله انداخت

الان ۳ساله واسه بچه دوم درتلاشم ولی حامله نمیشم😭

خیلی بده باز خداروشکر یه دونه رو داری . من همسرم خیلی دوس داره بچه داشته باشیم خیلی طول کشیده خیلی نگرانم 

زیر نظر دکتر بودی یا همینطوری؟ اخه من اخرین پریودم 24 دی بود ... 23.6 عدد کمیه؟ 

خب از کجادمیدونی شاید لقاحت تازه بسته مثه من واسه همون عددش کمه

خیلی بده باز خداروشکر یه دونه رو داری . من همسرم خیلی دوس داره بچه داشته باشیم خیلی طول کشیده خیلی ن ...

بخدا فکرمیکنی بچه دومم خیلی ناراحت کنندس که نمیشه بچم همش تنهاس توفامیل همه دوسه تا بچه دارن بچم گریه میکنه میگه برام نی نی بیار

خب از کجادمیدونی شاید لقاحت تازه بسته مثه من واسه همون عددش کمه

یعنی میشه؟ نمیدونم والا . اخه این ماه پریود نشدم

ازمایشگاه گفت برو دو روز دیگه بیا 

دیروز ازمایش دادم یعنی فردا برم ؟

دعا کن بشه 

بخدا فکرمیکنی بچه دومم خیلی ناراحت کنندس که نمیشه بچم همش تنهاس توفامیل همه دوسه تا بچه دارن بچم گری ...

اره دیگه هر مرحله ای سختیای خودشو داره دکتر برو

من تا یکسال گفتم طبیعیه بعدش دکتر رفتم ی دوره کلومیفن خوردم نشد دوباره بیخیال شدم این سری دیگه تصمیم گرفتم ی دکتر خوب برم تا نتیجه بگیرم رفتم کلینیک ناباروری دکتر قرص مدروکسی داد گفت بخور پریود شدی روز دوم بیا من روز دوم شهرمون نبودم نشد ک برم دیگه این ماهم ک پریود نشدم ک برم   تا الان ک وضعم اینه