2777
2789
عنوان

بیاید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 190 پست
حداقل خراب نمیشی برا عذاب وجدانش بعدا همگی دسته جمعی ی فکری میکنیم🤣

من پاکش میکنم ولی اگ ب روم آورد میگم الکی گفتم ناز کنم😶

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اگ عرضه داشتم الان وضعم این نبود😔

ولی یه نصیحت برای اینکه حس رحم و محبت و حالا اون هدفی که داری و ازش میخوای بگیری و جذب بشه هیچ وقت از راه دلسوزوندن پیش نرو ما دخترا از دید پسرا هر چی محکمتر باشیم جذابتریم امیدوارم منظورمو فهمیده باشی پیام قبلیا شوخی بود که بخندیم ولی اینحرف و زدی میگم هیچ وقت کم نیار به خودت امیدوار باش چون چیزی کم نداری حتی با اینکه ندیدمت میگم چون ما دخترا  تمام وجودمون قلبمونه که به خاطرش عقلمون و از دست میدیم با قلب تصمیم میگیریم که کاری کنیم پشیمون میشیم ولی همش از عشقه تو هم ناراحت نباش وقتی عشق باشه اینا دیده نمیشه اونم میفهمه که حست چیه در مقابلش چه انتظاریداری

ولی یه نصیحت برای اینکه حس رحم و محبت و حالا اون هدفی که داری و ازش میخوای بگیری و جذب بشه هیچ وقت ا ...

هیچ وقت نفهمید هیچ وقت من خیلی ب خودم آسیب زدم ک ب خودش بیاد و بفهمه نشد هر راهی و در پیش گرفتم نشد 😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
اسی..دوس پسرته؟واقعا دیوونه ای خودتو الاف کردی...مثلا تو این رابطه چی به تو میرسه؟

اره   واقعاهم دیوونم خودشم می‌گفت چطور بام موندی😔

متوجه نمیشه نگران نباش   چند ثانیه عکسو باز میکنه و می بنده

بخدا ک خیلی خوبی 😍😂😂😂😍

عزیرم من تاپیکتو خوندم ،اگر میخوایی مریضی اعصاب روان نگیری ،کات کنی بهتره..تو چندسالته اون چند سالشه ...

من18اون 20

دوس دارم کات کنم ولی وابستگی نمیزارع😔

والا اونی که شما تو تاپیک قبلی توصیف کردی مشخصه رو عکس زوم نمیکنه     سریع باز میکنه و یه ...

خیلی نکته سنجی ایول 

اره   واقعاهم دیوونم خودشم می‌گفت چطور بام موندی😔

ولش کن بابا..والا بود و نبودت انقدر براش مهم نی..فقط عادت کرده گاهی پیاما بده و تمام...برو خوش باش جوونیتو بکن...به خودت بیا...ایندتو بساز نه با اون  بی مسئولیت

هیچ وقت نفهمید هیچ وقت من خیلی ب خودم آسیب زدم ک ب خودش بیاد و بفهمه نشد هر راهی و در پیش گرفتم نشد ...

میدونی ادما اینجورین زن و مرد نداره هر چی بیشتر غش و ضعف کنی و محل بزاری بیشتر خودشون و میگیرن میگن ببین من چیم که انقدر بخاطر من خودشو اذیت  میکنه ولی یکم که بی محلی کنی برعکس میشه یه بار نکن   راهی و پیش نرو  هیچی نمیشه جز اینکه میفهمی اینهمه کارت یه بار باید جواب بده دلدار باش و بشو مثل خودش حرفیم زد بگو میخوام ایینه تو بشم ببین چجودیه