2777
2789
عنوان

من لباسای کوتاه پوشیده بودم و شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 98 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😟😟

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...

من یبار پسر خالش اومد خونه شرتمو شسته بودم پهن رو لخاریییی خیلی تابلو بود همش دستام میلرزید نمیتونستم برم ور دارم...

برادر شوهرمم منو بی حجاب خیلی دیده واقعاااا مردم از خجالتتتتت😭😭

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
اینو از به پیج تو اینستا ورداشتی نوشتی اینجا😐

اره اخه خیلی متن سختیه نمیتونه خودش بگه😐😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

آبروت نرفته

نفس عمیق بکش و ریلکس باش

تو خونت بودی منتظر همسرت خب؟ اینو باور کن و از مغزت خارج کن

اگر کسی ب روت اورد بالبخند بگو اره منتظر شوهرم بودم

اگر با خجالت جواب بدی میشه ضعفت.آدما ذاتا کسایی که ازخودشون ضعف نشون میدنو دَست میگیرن

روانشناسی#  

"انرژی مثبت اگر آدم بود"

حالا گفتم چند سالش بوده پسره ،کوچیک بوده دیگه اشکال نداره 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

خوب توی خونتون لباس راحتی پوشیدید دیگه ، اونم بچست ، ولش کنید ،چیز مهمی نیست ، ولی کلا از یه همچین بچه هایی بدم میاد ، منم بچه دارم ولی اینطوری نیستن ،براشون عادیه ،داد و بیداد نمیکنن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم