2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد درو براش باز نکردم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 76 پست
بوی خیانت میاد

خودم خیلی وقته ی حس بهم‌میگه با کسی در ارتباطه

آخه تا میاد خونه همش سرش تو گوشیه ..البته قفل نداره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ازش ندیدم تا الان ..ولی خودمم دارم ب شک میوفتم 

فقط دیراومدن ملاک زن صیغه ای داشتن نیست گلم شاید میره جای دوستش میشینه الکی دلت بد نکن یه زن از رابطش باشوهرش و حالتای شوهرش متوجه میشه کسی تو زندگیش هست یانه پس خودت اذیت نکن عزیزم

غصه نخور ارزشه جوونی و عمرتو نداره برای شاد گذروندن این یبار بدنیا اومدنت تلاش کن دنبال نکات منفی زندگی نرو چون هیچ چی تو این دنیا سرجاش نیس هیچی اونی ک تو میخوای نیس اگه قرار باشه همه عمرتو بری دنبال این غم و غصه ها پس کی قراره زندکی کنی...بنظرت ۵۰ساله دیگه قراره زندگی کنی؟؟؟شاید۱۰۰سال دیگه عمر کنی ولی تو فقط میتونی تا نهایتش۸۰سالگی زندگی کنی بقیش دیگه فقط نفس کشیدنه‌..بی پروا بگذرون زندگیتو بی غم و نگرانی و فکر وخیال

اسی به حرف اینا گوش نده یه سریاشون خیلی بدبینن بهتره فعلا شوهرتو زیر نظر بگیری نامحسوس سریع بهش تهمت ...

ضبط مکالمه گذلشتم تو گوشیش .آیکونش رو خاموش کردم موقعه ضبط دیده نشه ..دیشب گذاشتم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ولله از ۷صبح میزنه بیرون کار هم نمیکنه ساعت ۸زنگ میزنم میگه تو بنگاه پیش دوستمم ..این چند ماهه کار ن ...

دقیقا شوهره منم همینه ولی نه اذیتش کن نه چیزی راس میگه چون شوهره منم همش توبنگاهه واسه فروش زمینمون لطفا اذیتش نکن

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................