2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 448 پست
😅خودشو زده به اون راه 😅برا من ماستو از مت میکشه لعنتی 😅

من دارم سرسختانه آهنگ گوش ميكنم و بازى ميكنم الكى مثلاً

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خب هر کی خواست جواب بده

بچگانه ترین کاری که هنوز هم انجامش میدی چیه؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جرئت ندارم مگه عکس پیام اینا بذاری

هر چى ميخواى

پس سوال كن

خلاصه من واس هر مدل آزمايشى آماده م🤓

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها جواب بدین دیگه 

ضایع ام نکنین

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

اهم 🍒🍒🍒تو مث گیلاسی همیشه زرنگ باش آفرین 😍

😍😍 

اسغفرالله📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿

گلابی و گیلاس چ ربطی ب زرنگی دارع😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اون چه کاریه که دوستات هرگز فکر نمیکنن انجامش بدی؟

اهم از نوع ببوش 😕

😆😆😆 ولی من واقع منظورم گلابی بود😜😜😜😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

به من می خوره چند سالم باشه بچه ها؟  

بیکاری#