2777
2789
اتفاقا شغلم جوریه اجتماعیم

اوه تو همون دیشبی هستی که!

تازع پسرم هستی

متاسفم با این تایپیک خاله زنکیت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان زندگی خوبی داری؟ 

خداروشکر به نظرخودم بله

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مجازی اشنا شدم باشوهرم،قرار نیس طرف تاابد تو گوشی بمونه که،باید همو  حضوری ببینین همون ...

انگار قحطی اومده اصلا نیست 

من یکساله پیگیرم نزدیک ۵یا ۶ تا نشونم دارن خوشم نیومده

کجا اسونه نه تو فامیل نه اشنایان دختر قحطی اومده پیدا کزدن کسی که مکمل ادم باشه خیلی سخته

اتقاقا خیلی راحتین هر کی خوشتون اومد میتونید پیشنهاد بدین و اشنا بشین حالا اگه مکمل بود پیشنهاد ازدواج میدیم نبود هم کات 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
انگار قحطی اومده اصلا نیست  من یکساله پیگیرم نزدیک ۵یا ۶ تا نشونم دارن خوشم نیومده

مردم دوسال سه سال میگردن پیدا میشه یه خانمهایی هستن که اسم دختر پسرا رو تو دفتر با مشخصات مینویسن وبه هم معرفی میکنن،احتمالا شهرشما هم هست،بعدم به هرخانمی اطرافتون بگید پایه س براتون میگرده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
انگار قحطی اومده اصلا نیست  من یکساله پیگیرم نزدیک ۵یا ۶ تا نشونم دارن خوشم نیومده

لابد توی انتخاب همسر وسواسی ، معیارات چیه ، من همیشه میگم اگه پسر بودم راحت میتونستم نیمه گمشدمو پیدا کنم 

مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند  گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر
اتفاقا خیلی سخته مخصوصا اگه کسی رو نشناسی

عه تازه شما پسری اینطوری میگی با اینکه هر کسی رو ببینی خوشت بیاد میتونی بهش بگی ما دخترا چی بگیم 

مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند  گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر
من برعکس همه شدم

جوینده یابنده اس انشالله به همین زودی همسر دلخواهتونو پیدا کنید

میشه یه سوال خصوصی بپرسم

بله