2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
نه اونقدرا هم که فکر میکنی سخت نیست.اگر هم باشه واسه همه ست.و اینکه اگر اینا به نظرت سخت باشه وارد ت ...

شما تیزهوشانی هستید؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
آفرین،یه کتاب ایکیو یا آیکیو دقیق نمیدونم،اونم اول سال خریده بود،الان چندروزه خیلی سبزم خریده

منم ایکیو اول سال خریدم الانم کلی کتاب دیگع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تیزهوشانی هستید؟

نه متأسفانه.شهر ما تیزهوشان نداره و من نمونه بودم.ولی پسرخاله م تیزهوشان بود واسه همین آشنایی دارم تا حدودی.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

ناامید نباش دخترمن همش میگه من میتونم،حالا اگرنتونست هم من ناراحت نمیشم فقط دوست دارم برای آرزوهاش تلاش کنه وبجنگه که بعدا  حسرت نخوره که چراتلاش نکرده بود،شماهم تلاش کن اگرصلاحت باشه حتما قبول میشی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
نه متأسفانه.شهر ما تیزهوشان نداره و من نمونه بودم.ولی پسرخاله م تیزهوشان بود واسه همین آشنایی دارم ت ...

ب نظرت چی کنم ب نظرت از خستگیه؟

اخه هم بیرون بودم هم گرسنم بود برام خستگی اورد خوندنش ؟

ناامید نباش دخترمن همش میگه من میتونم،حالا اگرنتونست هم من ناراحت نمیشم فقط دوست دارم برای آرزوهاش ت ...

ممنونم

ب نظرت چی کنم ب نظرت از خستگیه؟ اخه هم بیرون بودم هم گرسنم بود برام خستگی اورد خوندنش ؟

آره خب حال و احوال آدم خییلی تأثیر داره تو فهم مطالب. سعی کن با حال خوب بخونی خود به خود یاد میگیری. بازم میگم اینو در نظر بگیر واسه همه سخته.

منم واسه امتحان نمونه همین بودم.حتی بعد آزمون فکر میکرد افتضاح دادم ولی هشتم شدم تو شهر.

برو بترکون💪

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
آره خب حال و احوال آدم خییلی تأثیر داره تو فهم مطالب. سعی کن با حال خوب بخونی خود به خود یاد میگیری. ...

ممنونم بعد اینکه

یکی میگفت اگه باهوش باشی هیچیم نخونی خوب میدی این درسته؟

ممنونم بعد اینکه یکی میگفت اگه باهوش باشی هیچیم نخونی خوب میدی این درسته؟

خواهش میکنم.

نه اصلا درست نیست😐ببین من از این موارد زیاد دیدم تو زندگیم.موفقیت در زمینه ی درس فقط و فقط خرخونی میخواد.خرخونی یه آدم کم هوش رو موفق میکنه ولی کم خونی یه آدم باهوش رو موفق نمیکنه.

خواهش میکنم. نه اصلا درست نیست😐ببین من از این موارد زیاد دیدم تو زندگیم.موفقیت در زمینه ی درس فقط ...

ب نظرت امتحان تحلیلیش مهم تره یا تحصیلی؟

ب نظرت امتحان تحلیلیش مهم تره یا تحصیلی؟

در اصل که باید تحصیلی مهم تر باشه.خب راهی وجود داره واسه تقویت تحلیلی ؟

در اصل که باید تحصیلی مهم تر باشه.خب راهی وجود داره واسه تقویت تحلیلی ؟

من امروز امتحان دادم برا خودم همینجوری تو ی ربع ۷۰ تا تحلیلی زدم ولی فقط تونستم ۷ تا تخصیلی بزنم😑

من امروز امتحان دادم برا خودم همینجوری تو ی ربع ۷۰ تا تحلیلی زدم ولی فقط تونستم ۷ تا تخصیلی بزنم😑

خب خداروشکر.تحلیلی ت اوکیه پس فقط تحصیلی مشکل داره که خب قابل حله. حتماا حتماا بخون چون تیزهوشان قبول شی واقعا مسیر کنکورت عوض میشه. همین پسرخاله م که گفتم با اینکه تو یه شهر کوچیک بود،از کل کلاسشون فقط ۳ نفر پزشکی،دندون،دارو قبول نشدن.

درسته اصل تلاشه ولی حالا که شرایط شو داری حتما بخون که قبول شی.