2777
2789
عنوان

چیز خور کردن وجود داره بچه ها

295 بازدید | 5 پست

بچه ها من ۴ ساله ازدواج کردم. با شوهرم خوب بودیم‌ بیشتر قهرای من بخاطر مادرش بوده. ینی قهرای طولانی ها. مادره کار خاصی هم نکرده. فقط سبک مغزه و همش میخاد بزور بگه من خیلی حالیمه و باهام قاطی شه. منم اصلا ازش خوشم نمیاد و حال ار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا به دعا اینا اعتقاد نداشتم ولی یه مدت با شوهرم دعوای بدی داشتیم یکی بهم گفت ذکر یا ودود، سوره مزمل، دعای نادعلی بخون 

بخدا از روزی که خوندم از این رو به اون رو شده   

من واقعا به دعا اینا اعتقاد نداشتم ولی یه مدت با شوهرم دعوای بدی داشتیم یکی بهم گفت ذکر یا ودود، سور ...

چیا میگی . بگو به منم. منم گاهی زندگیم از اختیارم خارج میشه. کاملا حس میکنم یه نیرویی عقلمو میبنده و خیلی زود چشم میخورم

چیا میگی . بگو به منم. منم گاهی زندگیم از اختیارم خارج میشه. کاملا حس میکنم یه نیرویی عقلمو میبنده و ...

همین دعا هایی که گفتم  میخونم هرروز به نیت همسرم شب جمعه هم 14 بار نادعلی وصدتا صلوات