2777
2789
عنوان

جهیزیه رنگی پنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 41 پست
الان حدود ۵سال گذشته نه خواهرمم ده ساله داره فعلن سفیدن نمیدونم چجوریه بعضیا زرد میشن

منم میگم شاید جنس قدیمیای مامانامون زرد میشدن...شاید الان دیگه جنساشون تغییر کرده زرد نشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مگه نمیگی وسیله برقیات مشکیه؟! پس تسترت رو مشکی هم میتونی برداری

نه دیگه میگم بعضیاشون سفیده بعضیاشون مشکی

ولی دوست دارم تیکه های بزرگو سفید بردارم

این تستری که میخوام بخرم رنگ سفیدش جالب نیست مشکیش قشنگه

حالا موندم چه رنگی بردارم   

منم میگم شاید جنس قدیمیای مامانامون زرد میشدن...شاید الان دیگه جنساشون تغییر کرده زرد نشن

اونموقه جنسا خوب بود مادرامون ۳۰سال نگه داشتن خب زرد میشه دیگه😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آره پس چیکار کنیم     مخصوصا اون یخچالهای طوسی پررنگ خیلی خوشگلن

اگه ادمی‌هستی که‌یچی‌دلتو بزنه عوضش کنی سفید بخر نهایتا بعد چندسال‌عوض کنی موقعی که‌زرد‌شد.ولی من‌میخوام‌یچیز عمری بخرم.سیلورو ترجیح میدم.

نه دیگه میگم بعضیاشون سفیده بعضیاشون مشکی ولی دوست دارم تیکه های بزرگو سفید بردارم این تستری که می ...

مشکی بردار 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اگه ادمی‌هستی که‌یچی‌دلتو بزنه عوضش کنی سفید بخر نهایتا بعد چندسال‌عوض کنی موقعی که‌زرد‌شد.ولی من‌می ...

من سیلور نمیتونم بردارم چون میشه شبیه جاریم