2777
2789
عنوان

شغل👩🏻‍⚕️

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست
وقتایی که خسته میشدی و حس درس نداشتی چیکار میکردی؟ و اینکه انگیزتو چطور بالا میبردی؟

بعضی وقتا مثلا یه نیم روز درس رو تعطیل می کردم،جابه جایی مکان مطالعه،مطالب انگیزشی ولی کلا بیشتر وقتا مجبور بودم تحمل کنم تا بگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان یازدهم هستم  به نظرت چطوری درس بخونم تا دکتر قلب بشم 🤩 آرزومه 🥺🥺🥺⁦♥️⁩ میشه بگی رت ...

اول که باید پزشکی قبول بشی کلا بعد بدی تخصص قلب که حدود ۱۳ سال طول می کشه 

باید فقط درس بخونی 

۱۸۰۰ منطقه یک 

اول که باید پزشکی قبول بشی کلا بعد بدی تخصص قلب که حدود ۱۳ سال طول می کشه  باید فقط درس بخونی& ...

تمام تلاشمو میکنم 😆🤩🤩🤩🤩🤩🤩

ممنون خانم دکتر ⁦🤚🏻⁩😆⁦👋🏻⁩🌷

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

قلمچی اصلا به صرفه نیست بهترین کار اینه شاگرد خصوصی بگیری خیلی درآمدش بالاست مخصوصا اینکه پزشکی هم ق ...

درسته ولی نمیدونم از کجا باید شاگرد خصوصی پیدا کنم...خیلی تجربه دارم به خودم هم مطمئنم ولی بقیه متاسفانه اعتماد نمی کنن

دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ ببخشید اگه دقیق نمیگم🙏🏻

اگه شهر بزرگیه پس راحتی. تو دیوار آگهی بزن کلی شاگرد پیدا میکنی. تو محله های لاکچری شهرتون هم چند تا آگهی بزن حتما هم تو آگهی ها قید کنی که دانشجوی پزشکی هستی

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤