2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی میگفتم

میگفتین منتظر ما نباشین .ایشالا با یکی دیگه خوشبخت بشین

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
واقعا خیلی دل میخواد اینو بگی اصلا دوس ندارم .دختری رو از خودم ناراحت کنم

خب اینم درسته

ولی منتظر بودن واقعا سخته

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
اگر پسند کرده بودم الان ازدواج کرده بودم تموم شده بود و رفته بود

خب دیگه تو سلیقتون نبوده 

بعضی وقتها میخوام به خودم تحمیل کنم

نه این کار و نکنین خدایی نکرده بعد عقد پشیمون بشین عواقب بدی هم برای شما داره و هم برای طرف مقابلتون

بعضی وقتها واقعا نمیشه بخدا منم راضی نیستم خونه ی طرف برم و اذیتشون کنم

یه خبر بدید واقعا سخت نیست. بگید قسمت نشد سعادت نداشتیم با شما فامیل بشیم یا فکر میکنم با هم تفاهم نداریم. یک آرزوی خوشبختی هم برای طرف بکنید چیزی نمیشه که. باور کن اونام تشکر میکنن میگن ایشالا شما هم خوشبخت بشید. نمیگن که پس چرا اومدی یا حالا که اومدی باید تا آخرش بیای یالا بیا دختر ما رو بگیر.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یه خبر بدید واقعا سخت نیست. بگید قسمت نشد سعادت نداشتیم با شما فامیل بشیم یا فکر میکنم با هم تفاهم ن ...

شاید به خودم تحمیل کنم و یکبار دیگه برم

چون واقعا دیگه موردی نیستش

عاشق کوه و طبیعت و گردش.