2777
2789
یدونه بود😂

مطمئنی مار بود و کرم نبود؟؟؟

آخه بعضی کرم ها بزرگن

بچه مارمولک نبود؟؟؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه بود😂

نه عزیزم تعبیر مار فقط دشمن نیست 

بسیاری از معبرها میگن مار ثروته 

مار جذابیته 

من متولد سال مار هستم  ووافثقعا بمیری از خصوصیات مار رو دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4618698/تودهنی-ب-خواهر-شوهر-۲-میخوام-تازه-فردا-زنگ-بزنم-باز-تیکه-بارونش-کنم-بدوید-بیاید-بگید-چی-بگم?postId=143632746خانوما توروخدا گزارش بزنید هرکس گزارش بزنه ب نیتش 5 ایته الکرسی میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

کار میگن پول هه اگه سیاه یا قهوهای باشه میگن دشمن هست 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

منم یه بار 

خواب دیدم کلی جوجه و مرغ دارم

یه جوجه جدید یه همسایه بهم میده و میگه تموم جوجه هاش مردن این برا تو

منم جوجه رو قبول میکنم و یه دفعه اون جوجه گردن یکی از جوجه های خودم رو وحشتناک میگیره و خفه میکنه منم برا اینکه بخوام جوجه بدبخت رو نجات بدم اون جوجه رو میکردم ولی میدونستم محکم گردن اونو گرفته و نمیشه از دستش نجاتش بدم اون جوجه ای که همسایه بهم داده رو محکم میزنم زمین تا بمیره اما باز جوجه خودم هم دیگه مرده بود

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
زرد بود 

زرد پول هه جگر نگران نباش 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
2790
2778
2791
2779
2792